Със среща с над 100 членове и симпатизанти в район

...
</TD
>Със среща с над 100 членове и симпатизанти в район
Коментари Харесай

Александър Симов и Иван Петков стартираха кампанията на социалистите в Пловдив

Със среща с над 100 членове и симпатизанти в регион “Южен " пловдивските социалисти сложиха началото на акцията си за парламентарни и за Европейски избори. Специален посетител на събитието беше претендентът от листата на “БСП за България " за Европейски парламент Александър Симов.

Срещата откри ръководителят на Градски съвет на Българска социалистическа партия – Пловдив инж. Калин Милчев, а след него лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България “ приветства присъстващите и показа претендентите за националния парламент за 16 МИР.

Борбата против статуквото, отстояването на националните ползи, по-доброто обучение, стабилната стопанска система са измежду целите, които Българска социалистическа партия ще пази в идващото Народно заседание, съобщи.

Кандидатът от европейската листа Александър Симов разяснява какви ще бъдат дейностите на социалистите в идващия Европейски парламент. Имигрантските проблеми, надигащите се фашистки талази в Европа, дейностите на Европейския съюз против Русия бяха измежду главните дискутирани тематики.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР