Изпълкомът на Българския футболен съюз отмени насрочения по официален ред

...
Изпълкомът на Българския футболен съюз отмени насрочения по официален ред
Коментари Харесай

Изпълкомът на БФС отмени конгреса на 18 март

Изпълкомът на Българския футболен съюз анулира планувания по формален ред конгрес на централата на 18 март. Причината - съгласно Борислав Михайлов, били правосъдните разногласия за изключителното съвещание от предходната есен, около които определеното управление тогава не можело да бъде вписано.

Димитър Бербатов и екипът му оспорват както самия избор, като съгласно тях е трябвало да има балотаж, по този начин и фактът, че клубове бяха спрени от наличие. След това Бербо и компания внесоха подписка за нов конгрес, а БФС към този момент бе насрочил постоянен за 18 март - със подобен дневен ред.

От там потегли и объркването неотдавна - дали ще има съвещание, по какъв начин ще протече то и така нататък А неотдавна Бербатов предсказа, че конгресът може да бъде анулиран или да се вземе решение да не бъде избирателен.

Борислав Михайлов съобщи, че нямало да допусне война във футбола. Той сподели, че са признати нова тактика и бюджет от 19 милиона лв..

" Не съм опитвал да въвеждам напрежение във футбола. То се вкарва от група хора, които желаят да вземат властта в БФС. Ще се опитам да избегна внезапното влизане на правосъдни хватки и каузи във футбола. Работим по закон, рече Боби. - Става дума за подписка конгрес върху конгреса, а това няма аналог по света. Никой не бяга от конгрес. Имаме бюджет за тази година, имаме стратегия за четири години. Който вкарва футбола и БФС в този " параграф 22 ", не е Боби Михайлов. "

Според него няма причина сбирката да е изборна - откакто към този момент е имало такава неотдавна.

" Съдът постоянно може да излезе с решение, не знаем какво ще бъде то, продължи някогашният вратар. - Война във футбола и БФС няма да позволи. Не съм отговорен за тези каузи. Трудно се работи. Имаме бюджет, много добър, макар пандемията и рецесията. Стратегията е подготвена, дружно с УЕФА. Няма да я дам, с цел да не ми я откраднат другите. Няма мотив конгресът да е избирателен, преди четири месеца конгресът беше избирателен.

Мандатът не се приключва, тъй като на някой не му харесва. Трябва да има причина. Бюджетът е 19 милиона лв.. Спонсорите са от предходната година, всички са с нови контракти. Основните пари идват от УЕФА и ФИФА. В графата " общинска дотация " написа нула. Работим всекидневно, макар натиска от всички страни ", приключи Михайлов.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР