Изпадналият в затруднение бивш кмет на Ню Йорк Руди Джулиани

...
Изпадналият в затруднение бивш кмет на Ню Йорк Руди Джулиани
Коментари Харесай

Руди Джулиани твърди, че кампанията на Тръмп му дължи 2 милиона долара за съдебни хонорари заради предизвикателството на изборите

Изпадналият в усложнение някогашен кмет на Ню Йорк Руди Джулиани споделя, че акцията на Тръмп 2020 и Републиканският народен комитет към момента му дължат 2 милиона $ за правосъдни възнаграждения за оборване на изборната загуба на някогашния президент.

79-годишният Джулиани сподели по време на правосъдно съвещание в сряда, че някогашният президент го е помолил да оглави правните въпроси за акцията през ноември 2020 година – същия месец, когато Тръмп загуби от президента Байдън.

„ След като поех ръководството, разбрах, че ще ми бъде платено от акцията за правната ми работа и разноските ми ще бъдат платени “, сподели той на федералния синдик по несъстоятелността в Манхатън, който следи делото му от декември, съгласно отчет от Mediaite.

В продължение на няколко седмици Джулиани — в миналото прочут като „ кмета на Америка “ поради работата си след терористичните офанзиви от 11 септември 2001 година — се прицели в редица изборни региони в цялата страна, където бяха резултатите затвори.

Джул...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР