Изпадналият в невиждана криза отбор на Челси трябва да започне

...
Изпадналият в невиждана криза отбор на Челси трябва да започне
Коментари Харесай

Летният рестарт в Челси е неизбежен, убеден е Лампард

Изпадналият в невиждана рецесия тим на Челси би трябвало да стартира на чисто през новия сезон, счита мениджърът Франк Лампард. Под негово управление отборът записа шест следващи загуби и към този момент е чак 12-ти. Трансферите на огромен брой играчи не помогнаха и съставът изпитва съществени проблеми отдавна насам.

“Летният рестарт в Челси е неминуем ”, съобщи Лампард, чийто договор е единствено до края на сезона.

В събота “сините ” гостуват на Борнемут.

“Заедно с футболистите би трябвало да подходим отговорно към оставащите срещи. Това е първа крачка към бъдещето. А и почитателите ясно споделят какво чакат от нас, а аз давам обещание, че ще упорствам за това от играчите. Работим в сфера, в която се гледат резултатите. Ето за какво от нас се чака да вземем такива ограничения, че това да не се случва и през идващия шампионат. Аз съм работил тук и преди, познавам клуба, познавам тима и считам, че мнението ми би трябвало да се вземе под внимание - още повече че си потеглям. Смятам, че имам правото да кажа това, което мисля. Аз съм единствено до лятото и не ми е работа да приказвам за идващия управител. А и нямам никаква информация кой ще е той ”.

“За да съм явен, че когато споделям, че футболистите ги е грижа за протичащото се, това е по този начин. Но пък и виждаме какво в реалност се получава (на терена - б.р.). Причините могат да са доста, включително и слаба игра. Но казусът не е в тренировките. В тях се работи с всеки един футболист самостоятелно, с цел да е несъмнено, че всичко се прави вярно. ”

“Бях част от Челси и когато клубът преживяваше интервал на огромен триумф. Имахме шанс през тези 20 години, само че когато светлините на прожекторите са върху теб, би трябвало да можеш да се оправиш с предизвикването, тъй като всички други тимове също имат такива интервали. ”

“Не става дума в този момент да седна и да пострадвам поради положението ни. По-скоро би трябвало да се подхващат дейности за излизане от рецесията. Каквото и да предприемем в този момент, няма да ни е задоволително, с цел да стигнем до Шампионската лига. Дори няма да успеем да стигнем и до осмото място. Кой знае какво ще се случи, само че пък би било дребна стъпка напред. Трябва да помислим върху това. Знам, че не всички почитатели биха желали да чуват такива неща, само че това е действителността. Трябва да създадем нещо ”.

На фона на всичко това притежателят Тод Боели продължава да бъде оптимист, че в дълготраен проект планът му на “Стамфорд Бридж ” ще бъде сполучлив.
 Собственикът на Челси: Учим се, ще намерим решение и ще се оправим Собственикът на Челси: Учим се, ще намерим решение и ще се оправим
“Хубаво е да се приказват позитивни неща, това ми харесва - съобщи Лампард. - Аз съм тук единствено за този интервал (до края на сезона - б.р.) и надлежно в този момент работя с тима, пробвайки се да обърна нещата в наша изгода. Това зависи от нас, а работа на притежателите е да взимат по-важните решение. ”

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР