Изпадналата в затруднение окръжна прокурорка Фани Уилис е обвинена в

...
Изпадналата в затруднение окръжна прокурорка Фани Уилис е обвинена в
Коментари Харесай

Фани Уилис е обвинена в лъжа относно хронологията на връзката си с прокурора на Тръмп Нейтън Уейд: гръмка съдебна декларация

Изпадналата в усложнение окръжна прокурорка Фани Уилис е упрекната в неистина по отношение на хронологията на връзката си със специфичния прокурор Нейтън Уейд в бомбена нова правосъдна декларация.

Майк Роман, който дружно с Доналд Тръмп е упрекнат в изборна машинация от Уейд и Уилис в окръг Фултън, Джорджия, подаде късно в петък заявление по делото, в което неговите юристи настояват, че някогашният юридически сътрудник на Уейд ще свидетелства, че сантименталната им връзка е почнала преди той е назначен за случая през 2021 година, според Washington Post.

Вижте този документ в Scribd

„ Романтичната връзка сред Уейд и Уилис стартира преди Уилис да постави клетва като областен прокурор на окръг Фултън, Джорджия през януари 2021 година “, гласи документът.

„ По този метод Брадли може да удостовери, че Уилис е сключил контракт с Уейд, откакто Уейд и Уилис са почнали сантиментална връзка, като по този метод опровергава изказванието на Уейд в клетвената му декларация, че не са почнали да излизат преди 2022 г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР