Изпадналата в шизофренна еуфория кандидатка на БСП за столицата успя

...
Изпадналата в шизофренна еуфория кандидатка на БСП за столицата успя
Коментари Харесай

Червената Мая приключи психодесните и вкара президента Радев в блатото

Изпадналата в шизофренна еуфория кандидатка на Българска социалистическа партия за столицата съумя да ликвидира с един удар псевдодясното.

То се роди през 2013 от митинга против модела КОЙ, а в този момент на половина поддържа алената Мая, която се хвалеше преди време персонално по студиата, че е предложила Делян Пеевски за началник на ДАНС. Същата в този момент се разсъни боркиня против Гешев, който ужким бил индивидът на Пеевски в прокуратурата.

Заради вклиняването на алената хала в техните редици псевдодесните либерали се разцепиха и изпокараха. На процедура Мая съумя да раздели и останалите последни 100 индивида на пост на Орлов мост. За похлупак майчето вкара в блатото и президента Радев. Той самият избра държавнически да не се произнася с указа си за Гешев до привършване на балотажите, с цел да не взима страна в партийните боричкания.

Изпаднала в предизборна маниакалност и обезсърчение да я припознаят настроените “Анти - Гешев” шепа капиталци Манолова вкара и президента в плитките си схеми като го прикани да върне избора на Гешев от Висш съдебен съвет.

Лудостта на алената адвокатка, популярност Богу, ще свърши в неделя като си види написаната загуба и спре да тероризира жителите с нервността си непременно да бъде на държавната ясла като “кмет на столицата”. И тъй като през днешния ден е Хелуин напряко да си го кажем: Мая Манолова ще свърши като другата алена политическа магьосница Татяна Дончева - като юрист на следващия мафиот, попаднал под ударите на закона. Та нали точно двете написаха преди години поправката “Ванко-1”, която обслужва всички пандизчии с потвърдени присъди.

Николай Бареков, жител, погнусен от изборите
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР