Изобщо нямаме никакъв интерес от смъртта му. Така посланикът на

...
Изобщо нямаме никакъв интерес от смъртта му. Така посланикът на
Коментари Харесай

Митрофанова: Навални е бил агент на ЦРУ, както и съпругата му. Изобщо нямаме интерес от смъртта му

Изобщо нямаме никакъв интерес от гибелта му. Така посланикът на Руската федерация в България Елеонора Митрофанова разяснява в изявление за БГНЕС гибелта на съветския опозиционер Алексей Навални

 

Митрофанова изясни, че към този момент няма никакви публични мнения по този мотив – нито какво се е случило, нито за какво, по тази причина не можело да разясняваме. " Можем да кажем, че всичко, което е имало досега, са единствено евтини спекулации по въпроса ", съобщи тя. По думите ѝ, Навални е бил съществено охраняван.

 

По мотив обвиняванията, отправени от брачната половинка на съветския опозиционер Юлия Навалная, която във видеообръщение непосредствено упрекна за гибелта му изидирвания от Международния углавен съд в Хага за систематично похищение на украински деца Владимир Путин, Митрофанова съобщи, че Навални е бил сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ, както и брачната половинка му.

 

" Ако забелязахте, 10 минути след гибелта му, тя към този момент е обвинила нашия президент в това, че той бил умъртвил Навални. Разбирате, че това не може да се прави, когато няма никакви данни ", акцентира тя.

 

Разрешение да се празнува Деня на Съветската войска

 

Митрофанова удостовери, че имат позволение за честване на Деня на Съветската войска. Отбеляза и, че е доста скръбен фактът, че не се съблюдава съглашението сред България и Русия за запазване на взаимните монументи на просвета и история.

 

Припомняме, че тази заран пред Столичната община жители стачкуваха поради разрешението, обещано от кмета Васил Терзиев на съветското посолство да празнува публично през днешния ден Деня на руската войска на „ Паметника-костница “ в жк. „ Лозенец “. Съветниците от ПП-ДБ-СС също излязоха с декларация и приканиха кмета Васил Терзиев " да наложи възбрана на този успех на гибелта, наименуван честване на „ Деня на бранителите на отечеството “ или ден на руската войска ".



Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР