Изображения на предстоящите Pixel 6 и Pixel 6 Pro модели

...
Изображения на предстоящите Pixel 6 и Pixel 6 Pro модели
Коментари Харесай

Google Pixel 6 - първият смартфон с чипсет на Google

Изображения на идните Pixel 6 и Pixel 6 Pro модели на Гугъл се появиха в мрежата още преди няколко седмици, а от края на тази към този момент имаме и лют лист с цялостните спецификации на моделите.

Голямата вест е, че Гугъл потегля по стъпките на Apple и за първи път ще внедри личен чипсет в телефоните си.

Детайлите идват от и разкриват, че Pixel 6 ще е с 6.4-инчов AMOLED екран, а Pixel 6 Pro ще е с по-голям 6.71-инчов OLED екран.
 Снимка 538369

Камерите също ще са доста разнообразни при двата модела.

Според източниците на Просър по-малкият телефон е с осем-мегапикселова селфи камера и с двойна камера на гърба си, включваща 50-мегапикселов главен датчик и 12-мегапикселова камера с необятен обектив.

Pro моделът пък ще е с тройна задна камера със същите два датчика като при Pixel 6, към които обаче е добавена и 48-мегапикселова телефото камера.
 Снимка 538370

Pixel 6 и Pixel 6 Pro се чака да разполагат респективно с 8GB и 12GB RAM, като вградената памет ще е закрепена и за двата модела във разновидности със 128GB и 256GB.

По-малкият смарт телефон ще е с по-малка батерия с потенциал от 4614mAh, до момента в който тази на 6 Pro ще има цели 5000mAh.

И двата телефона ще идват непосредствено с Android 12 и ще са с 5G съгласуваност.
 Гугъл Pixel Watch и какво знаем за идния смартчасовник
Kакво знаем за смартчасовника Гугъл Pixel Watch

Може да се появи тази есен

Очаква се да се появят тази есен, само че е добре да помним, че актуалните данни може да не подхождат изцяло на финалния артикул - въпреки всичко не са доказани от Гугъл.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР