Изображения на мистериозни едроглави хуманоиди, открити в Танзания …По време

...
Изображения на мистериозни едроглави хуманоиди, открити в Танзания …По време
Коментари Харесай

Изображения на мистериозни едроглави хуманоиди, открити в Танзания

Изображения на мистериозни едроглави хуманоиди, открити в Танзания …По време на разкопки в Танзания (Tanzania) полски археолози са разкрили доста скални рисунки, изобразяващи биволи, хора и фигури на високи едроглави хуманоиди.Древните скални изображения, евентуално са основани от народа Сандави (Sandaw people). Те са група локални племена, които живеят по тези места от към 87 хиляди години.Рисунките демонстрират фигури на разнообразни животни, основно биволи, само че учените са изключително впечатлени от изображенията на хуманоидни същества.Има хора изобразени общоприетоо, т. е. с удължено фино тяло, крайници, ръце и съразмерна глава. Но, до тях са изрисувани хуманоидни същества, като са същински колоси измежду хората. Телата им са доста по-издължени, а главите им са няколко пъти по-големи.

 w1 600x600 - Изображения на мистериозни едроглави хуманоиди, открити в Танзания
Възможно е, по този метод, античните художници да са изобразявали характерни африкански прически или някакъв тип шапки с украшения. Или пък в действителност хуманоиди с големи глави …
Откритието е направено от екип археолози от Ягелонския университет в Краков, Полша. Те инцидентно разкрили рисунките върху канара покрай мястото, където разкопавали. Оказва се, че е мъчно тъкмо да се датират рисунките, само че учените декларират, че са на най-малко няколкостотин години.Доброто им опазване се дължи на обстоятелството, че тази част от скалата е най-вече на сянка и слънцето не е изгорило оцветяващия материал.Четете още: Открили ли са Инките 4-тото измерение?Полските учени допускат, че големите хора с огромни глави са опит да се изобразят антропоморфни (хуманоидни) биволи, и че големите глави са биволска грива и рога.

 w3 600x398 - Изображения на мистериозни едроглави хуманоиди, открити в Танзания
Археолозите споделят:„ Въпреки обстоятелството, че в актуалната вяра на хората Сандави, които са потомци на основателите на картините, не откриваме детайли на антропоморфизиране на биволи или религия във опцията за преобразяване на хората в тези животни, има някои ритуални аспекти, които оферират паралели. “Те даже излагат догадка за това по какъв начин концепцията за опцията за битие на полубиволи-полухора е могла да се появи при античните Сандави. Твърди се, че от антични времена Сандавите практикуват специфичен обред, наименуван “симво ”, по време на който изпадат в транс и халюцинират.

 w4 600x395 - Изображения на мистериозни едроглави хуманоиди, открити в Танзания
Тази догадка обаче наподобява необичайно, като се има поради, че художникът е нарисувал дребни общоприети хуманоидни фигури до гигантска фигура с огромна глава.

 w5 600x509 - Изображения на мистериозни едроглави хуманоиди, открити в Танзания
Ако изображението се прегледа по-подробно, наподобява като че ли колосът „ изяжда “ хора или хората нападат колоса, пробвайки се да заловен тялото му.

 w6 600x320 - Изображения на мистериозни едроглави хуманоиди, открити в Танзания
Съществува и доктрина, че някои рисунки са направени върху други, само че доста по-късно, заради което поражда толкоз комплицирано и безредно струпване на биволи, хора и странни едроглави колоси.Учените не престават да изследват откритите изображения.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР