Изображение: Палестинци проверяват щетите по къщите в Хан Юнис в

...
Изображение: Палестинци проверяват щетите по къщите в Хан Юнис в
Коментари Харесай

Войната на Израел и Хамас: Израелските военни операции в Газа „ще ескалират“, предупреждава IDF

Изображение: Палестинци ревизират вредите по къщите в Хан Юнис в южната част на Ивицата Газа

Израелското нахлуване сложи силите си от двете страни на град Газа и близките региони на север, в това, което министър председателят Бенямин Нетаняху назова „ втори стадий “ на войната.

Организация на обединените нации и медицинският личен състав предизвестиха, че въздушните удари се доближават до лечебните заведения, където хиляди са ранени и десетки хиляди са потърсили леговище.

Според данни на Организация на обединените нации, към 117 000 разселени хора остават в лечебни заведения дружно с хиляди пациенти и личен състав.

В други основни събития:
• Германско- Израелска жена, отвлечена от музикален фестивал от бойци на Хамас, е открита мъртва, заяви израелското външно министерство
• 25-годишен мъж е в сериозно положение след намушкан с нож в Йерусалим, съгласно медици
• Антиизраелски протестиращи щурмуваха писта в Русия, съгласно известията скандираха антисемитски лозунги и търсеха пасажери на полет от Тел Авив
• Британски жители, хванати в капан в Газа, „ могат да бъдат класифицирани като заложници “, допуска министър

< p> Междувременно договарянията за освобождение на 239-те заложници, държани от Хамас след офанзивата на групировката в Израел на 7 октомври, са в застой, съгласно NBC News, американската партньорска мрежа на Sky.

Докладът се отнася до някогашен американски чиновник с познаване на договарянията, който сподели, че въоръжената група е поискала Израел да позволи доставки на гориво в Газа.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР