Джони Китагава: Племенницата на покойния J-pop магнат плаче, докато се извинява и се оттегля заради скандал със сексуално насилие

...
Изображение: Джони Китагава почина през 2019 г. Снимка: Kyodo чрез
Коментари Харесай

Изображение: Джони Китагава почина през 2019 г. Снимка: Kyodo чрез AP

Мъжете, които излязоха, казват, че Китагава е изнасилен, гален и ги малтретирал, докато работели за неговата компания като танцьори и певци. Девет мъже бяха сформирали група, изискваща извинение и финансова компенсация.

През август вътрешно разследване заключи, че той е малтретирал сексуално млади изпълнители още през 50-те години на миналия век.

„Това е това, което чичо ми пое ангажимент и като племенница искам да поема отговорност“, каза тържествено г-жа Фуджишима, изправена пред репортери, за да направи съобщението.

Тя каза, че ще остане в борда на компанията, за да види през програма за обезщетение на жертвите.

АЕЦ Фукушима започва да изпомпва радиоактивни отпадъчни води в морето

В един момент тя се задави в сълзите си, подчертавайки постиженията на певците и танцьорите на дружеството. „Изпитвам само дълбока благодарност към всички фенове“, каза тя.

Китагава беше толкова силен, че тя и много други запазиха мълчание, добави тя.

'A ужасяващо престъпление'

Една от предполагаемите жертви каза пред репортери, че е доволен от извинението, но все още има резерви.

"Раните в сърцето ми няма да заздравеят", каза той. „Но се чувствам малко по-добре.“

Друг мъж, който се появи наскоро, каза, че е бил рутинно тормозен, преди Китагава дори да създаде компанията си, едва на осем години.

Основана през 1962 г. , Johnny & Associates има огромно културно присъствие в Япония, като продуцира някои от най-популярните имена в J-pop музиката, включително SMAP и Arashi, групи с огромни фенове в цяла Източна Азия.

Нориюки Хигашияма, бивш член от хитовата момчешка група от 80-те години на миналия век Shonentai, е назначен за нов ръководител на агенцията.

„Извършено е ужасяващо престъпление“, каза Хигашияма пред репортери. „Ще отнеме време, за да си върна доверието и аз залагам живота си на карта за това усилие.“

Световните рекорди на Гинес заявиха, че са лишили Китагава от всички рекорди, които е държал, като брой един удря, според политиката си към "престъпниците".

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР