Изобилие от зеленина, пленителни гледки към морето и страхотно настроение

...
Изобилие от зеленина, пленителни гледки към морето и страхотно настроение
Коментари Харесай

Сезон в синьо и зелено: „Санта Марина“ очарова с красива природа, комфорт и стил

Изобилие от зеленина, пленителни гледки към морето и ужасно въодушевление – по този начин на 4-ти юни беше публично открит летният сезон във ваканционно населено място „ Санта Марина “ край Созопол. От управата на неповторимото населено място предвиждат, че въпреки и друг от предходните, сезонът ще бъде сполучлив.

Българите и другите

Очаква се главният поток от туристи да пристигна от България в допълнение към задграничните посетители – най-много англичани, германци и румънци. Комплексът се готви да посрещне повече българи от чужбина, които обичайно прекарват лятната си отмора по родното Черноморие. Заради пандемията доста от тях не са посещавали нашето море цели две години, в този момент обаче няма причина да не го създадат. Ваканционното населено място се радва и на огромен интерес за покупка на парцел от страна на българи, а съветските притежатели към момента не продават всеобщо своите ваканционни парцели. Вторичният пазар в „ Санта Марина “ е към 10%, което разрешава да се поддържат цени от към 1100-1200 евро/кв. м.



Всички екстри на хвърлей от морето

С отличното си местонахождение на брега, „ Санта Марина “ се състои от 80 вили с 1 500 жилището. На разположение на гостите са 5 плувни басейна, 4 детски басейна, непосреден достъп до 2 плажа, детски ъгъл, спа център, медицински център, тенис корт, игрище за футбол, магазини, заведения, вътрешен превоз с електрически рейсове, електрически станции за зареждане на коли и други За началото на сезона напълно актуализирани са заведенията за хранене „ Вива Маре “ и „ Аполония “, а басейнът пред „ Вива Маре “ към този момент е с интегриран отопляем басейн-джакузи с джетове, нови шезлонги и чадъри. Инвестицията във Вива Маре Бийч Хотел възлиза над 8 милиона лв., а в останалите заведения за хранене и басейни - над 2 милиона лв..
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР