Изневярата на партньора е наистина един много неприятен момент от

...
Изневярата на партньора е наистина един много неприятен момент от
Коментари Харесай

Трите зодии, които никога няма да простят изневяра

Изневярата на колегата е в действителност един доста противен миг от живота ни. Не всеки е кадърен да елементарни невярност и да одобри назад своята половинка. Има хора, които умеят в действителност умеят да простят и с помощта на мощната си обич да преглътнат гордостта си. Но има и такива, които не могат да простят и да не помнят. За тях изневярата е равносилна на огромно изменничество, което не може да бъде забравено.

Вижте зодиите, които в никакъв случай няма да простят невярност:

Телец

Телците са хора с чисти души и простички разбирания за живота. Те търсят щастието в най-чистата му форма и се стремят към дълги и здрави връзки.

Често пъти са много ревностни тъкмо поради страха си от невярност. Съзнанието им не може да откри основателна причина, заради която някой може да им изневери.

Когато това се случи, Телците трансформират радикално отношението си. Събират си багажа и си потеглят на секундата. Склонни са дори да не проговарят на някогашните си половинки, тъй като за тях изневярата е немислима . Телците в никакъв случай не се връщат при човек, който им е изневери
 невярност ThinkStock/Getty Images
Дева

Девите си мечтаят за сериозна връзка и цялото това търсене ги уморява. Те са положителни партньо ри, дават доста от себе си и чакат същото в подмяна. Програмирани са по този начин, че не желаят друго внимание, когато към този момент имат човек до себе си. Точно за това за тях е доста значимо да имат правилен сътрудник.

Когато Девите попаднат в обстановка на невярност, стават доста гневни и се затварят в себе си. Чувството за изменничество е едно от нещата, с които Девите не биха могли да се оправят. Те зачертават индивида до себе си вечно и връщане обратно.

Водолей

Водолеите са доста почтени хора. Техните разбирания за любовта са съвсем идеалистични и за това при тях изневярата не е алтернатива.

Когато това се случи обаче, Водолеите работят импулсивно и не помнят за кротката си същина. Стават отмъстителни , намразват индивида до себе си и не помнят за съществуването му. Каквото и да се случва, Водолеите в никакъв случай не простят .

Още за изневярата:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР