Изневярата може да е едно от най-зловещите престъпления, на които

...
Изневярата може да е едно от най-зловещите престъпления, на които
Коментари Харесай

Мъжът прави услуга, когато изневерява на жена

Изневярата може да е едно от най-зловещите закононарушения, на които можете да попаднете в една връзка. Когато това се случи, единият сътрудник най-често живее неудовлетворен, а другият е благополучен и в илюзия, че има всичко. В сходни обстановки има драми, скъсани коси, облекла, изпочупени съдове и редица други персонални нещастия, само че науката още веднъж проговаря и този път има една доста добра вест – изневярата е била най-хубавото нещо, което може да се случи.
Според учените, всякога, когато една жена получи рогата като подарък, нейната полова просвета за търсенето на идеален сътрудник се покачва.
Това значи, че в дълготраен проект, дамите взимат поука и стартират да търсят по-добрият сътрудник. Той нормално е правилен, любящ и доста по-надежден. Заключението е направено от психолози, които са съумели да прегледат голямата база с данни на всички бракоразводни каузи и по-късно са решили да схванат какво се случва с дамите.
Резултатите са направени измежду 5705 души в 96 страни. Жените, на които е било изневерявано, са научили урока си и в този момент имат доста по-добър сътрудник и това потвърждава, че дамите в действителност са съумели да си вземат поука. За страдание, мъжете по-трудно се трансформират и един път щом са отровени от женското съсловие, изпитват абстиненция и търсят безусловно същата харпия. Изследването потвърждава единствено едно – когато зарежете една жена, вие й вършиме огромна услуга.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР