Изневярата може да бъде като пристрастяване, тъй като колкото повече

...
Изневярата може да бъде като пристрастяване, тъй като колкото повече
Коментари Харесай

Кои са най-верните знаци в зодиака?

Изневярата може да бъде като пристрастяване, защото колкото повече изневеряват някои хора, толкоз повече желаят и толкоз по-добри могат да станат в игнорирането на моралния компас на колегата си.

Усещате ли, че вашата половинка е почтена с вас? Ако не усещате, че крие неща от вас, това не значи, че не прави нещо зад тила ви, написа mila.bg.

В последна сметка би трябвало да се доверите на интуицията си. Само тъй като няма червени флагове пред очите ви, това не значи, че липсват. Просто значи, че няма такива, които да видите.

Класиране на зодиите по тяхната честност. Започваме с тези, на които рядко им хрумва да мръднат в страни.


1. Рак

Докато прочувствените потребности на Рака са задоволени и той се усеща сигурни в връзките си, той е правилен. Ракът е обвързван с намирането на своята сродна душа и стартирането на корени. Той не се майтапи, когато става въпрос за връзки. Докато се усеща скъп от колегата си, Ракът даже не би помислил да се отклони от правия любовен път.

2. Скорпион
Може да отнеме известно време, до момента в който Скорпионът изостави бдителността си и разреши на някого да се приближи до него, само че откакто сътвори мощна връзка, той е извънредно правилен.
Въпреки това, в случай че доверието му е нарушено, тогава нещата могат да се объркат. Скорпионите са отмъстителни и имат цялостен боеприпас, с който да го потвърдят. Те са тъкмо толкоз правилни, колкото и колегата им и нито една минута повече. Така че, с цел да си възвърнат самочувствието, те се нуждаят от възмездие.

3. Козирог
Козирозите одобряват уговорките доста съществено и са едни от най-верните зодии. Ако са в мощна връзка, евентуално към този момент са почнали да мислят за бъдещето и няма да желаят да създадат нищо, с цел да го застрашат. Ако не са щастливи в връзките, най-вероятно е да ги прекратят, вместо да изневерят на колегата си. Ако връзката има проблеми, те са подготвени да работят върху нея.

4. Дева
Девите са извънредно правилни, тъй като освен са доста практични, само че и мисълта да бъдат хванати в невярност е толкоз ужасяваща за тях, че в никакъв случай не биха го създали.
Освен това Девата е прекомерно заета, с цел да има някого встрани. Вероятно е било задоволително мъчно да откри колегата си (поради супервисоките стандарти на Девата), тъй че намирането на някой различен от калибъра на половинката й е на практика невероятно.

5. Телец
Телците са склонни да бъдат доста правилни и ще се задържат крепко, когато намерят своя вечно човек. Но защото имат проблеми с ревността, те могат да подозират, че половинката им е погрешна, даже когато няма доказателства в поддръжка на това.

6. Лъв
Лъвовете са доста правилни, стига да получават цялото внимание, от което се нуждаят.
Когато Лъвът се усеща пренебрегнат от колегата си, той може да бъде погрешен. Лъвовете имат доста обичайни полезности: обвързват се с един човек, откриват се и имат семейство.

7. Риби
Рибите може да са флиртаджии, само че те в никакъв случай не биха желали да причинят на никого, изключително на някого, който обичат, болката от изневярата. Хората от този знак са склонни да бъдат правилни, в действителност толкоз правилни, че в случай че сътрудникът им се отклони, те ще му простят и ще му дадат още един късмет, и още един късмет по-късно. Рибите са по-склонни да бъдат прочувствени измамници, смятайки, че в случай че не са физически погрешни, това не би трябвало да е проблем. И все пак съвсем постоянно е голям.

8. Везни
Докато Везните обичат да бъдат уравновесени, те са склонни да наклонят везната към страната на изневярата. Те желаят да бъдат правилни, в действителност го вършат, само че се отегчават и се питат дали индивидът, с който са, е верният за тях. Везните избират да скапват от раз връзката, в сравнение с да имат дълга, продължителна разлъка, изпълнена с обвинявания и борби.
Везните могат да рационализират, че когато изневеряват, те го вършат за положителното на колегата си.

9. Овен
Овните стават жертва на техните пориви и ще работят, без да мислят за следствията от дейностите си. Когато сътрудникът им се сблъска с тяхната невярност, те ще отрекат.
Овните би трябвало да бъдат непрекъснато подтиквани от половинката си или ще намерят някого, който да ги вълнува.

10. Близнаци
Ако Близнаците изневеряват, на колегата им може да отнеме доста време, с цел да го осъзнае.
Те знаят по какъв начин да прикрият следите си и да се държат като лоялен обичан. Близнаците непрекъснато трансформират мнението си, тъй че могат да бъдат изцяло влюбени в един миг и безусловно отегчени във връзката си в идващия. Те схващат концепцията за честност, просто е доста предизвикателство за тях да я приложат на процедура.

11. Стрелец
Стрелците са повече погрешни, в сравнение с правилни, само че от позитивната страна те знаят това за себе си и ще създадат всичко допустимо, с цел да не наранят някого преднамерено.
Те са почтени за това, че не харесват връзките или обвързването и в случай че някой желае да рискува с тях, това ще зависи от него. Ако Стрелецът се обвърже с някого, той ще се опита да бъде правилен. Но в случай че кривне, не казвайте, че не са ви предизвестили.

12. Водолей
Ако Водолеите не са в отворена връзка, те могат да бъдат погрешни.
Не обичат да се усещат като че ли би трябвало да вършат нещата по обичайния метод, а това включва и верността. Те желаят да опитват, да пробват нови неща и да се любуват на нови хора, заради което груповата динамичност би работила за тях. Водолеите не обичат, когато им се споделя, че не могат да създадат нещо, тъй като просто ги кара да желаят да го вършат още повече.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР