Изневярата може да бъде като пристрастяване, тъй като колкото повече ...

Изневярата може да бъде като пристрастяване, тъй като колкото повече

Кои са най-верните знаци в зодиака?

Изневярата може да бъде като пристрастяване, защото колкото повече изневеряват някои хора, толкоз повече желаят и толкоз по-добри могат да станат в игнорирането на моралния компас на сътрудника си.


Усещате ли, че вашата половинка е почтена с вас? Ако не усещате, че крие неща от вас, това не означава, че не върши нещо зад тила ви, написа mila.bg.

В последна сметка би трябвало да се доверите на интуицията си. Само тъй като няма алени флагове пред очите ви, това не означава, че липсват. Просто означава, че няма такива, които да видите.

Класиране на зодиите по тяхната честност . Започваме с тези, на които рядко им хрумва да мръднат в страни.1. Рак

Докато емоционалните потребности на Рака са задоволени и той се чувства сигурни в връзките си, той е правилен . Ракът е обвързван с намирането на своята сродна душа и пускането на корени. Той не се шегува, когато става казус за връзки. Докато се чувства безценен от сътрудника си, Ракът даже не би помислил да се отклони от правия любовен път.

2. Скорпион
Може да отнеме прочуто време, до момента в който Скорпионът изостави бдителността си и разреши на някого да се приближи до него, само че откакто създаде силна връзка, той е извънредно правилен .
Въпреки това, в случай че доверието му е нарушено, тогава нещата могат да се объркат. Скорпионите са отмъстителни и имат цялостен боеприпас , с който да го докажат. Те са тъкмо толкоз верни, колкото и сътрудника им и нито една минута повече. Така че, с цел да си възвърнат самочувствието, те се нуждаят от възмездие .

3. Козирог
Козирозите приемат уговорките доста съществено и са едни от най-верните зодии. Ако са в силна връзка, евентуално към този момент са почнали да мислят за бъдещето и няма да желаят да направят нищо, с цел да го застрашат. Ако не са щастливи в връзките , най-вероятно е да ги прекратят, вместо да изневерят на сътрудника си. Ако връзката има казуси , те са подготвени да работят върху нея.

4. Дева
Девите са извънредно верни, тъй като освен са доста практични, само че и мисълта да бъдат хванати в невярност е толкоз ужасяваща за тях, че в никакъв случай не биха го създали .
Освен това Девата е прекомерно заета, с цел да има някого встрани . Вероятно е било задоволително мъчно да откри сътрудника си (поради супервисоките стандарти на Девата), тъй че намирането на някой различен от калибъра на половинката й е на практика невероятно .

5. Телец
Телците са склонни да бъдат доста верни и ще се задържат крепко , когато намерят своя вечно човек. Но защото имат казуси с ревността, те могат да подозират, че половинката им е невярна, даже когато няма доказателства в поддръжка на това.

6. Лъв
Лъвовете са доста верни, стига да получават цялото внимание, от което се нуждаят.
Когато Лъвът се чувства игнориран от сътрудника си, той може да бъде неточен . Лъвовете имат доста обичайни ценности: обвързват се с един човек, установяват се и имат семейство.

7. Риби
Рибите може да са флиртаджии, само че те в никакъв случай не биха искали да причинят на никого, характерно на някого, който обичат, болката от изневярата. Хората от този знак са склонни да бъдат верни, в действителност толкоз верни, че в случай че сътрудникът им се отклони, те ще му простят и ще му дадат още един късмет , и още един късмет в следствие . Рибите са по-склонни да бъдат емоционални измамници, смятайки, че в случай че не са физически неверни, това не би трябвало да е казус . И все пак съвсем постоянно е голям .


8. Везни
Докато Везните обичат да бъдат балансирани, те са склонни да наклонят везната към страната на изневярата. Те желаят да бъдат верни, в действителност го правят , само че се отегчават и се питат наистина ли индивидът , с който са, е верният за тях. Везните предпочитат да развалят от раз връзката, в сравнение с да имат дълга, продължителна разлъка , изпълнена с обвинявания и борби .
Везните могат да рационализират, че когато изневеряват, те го правят за положителното на сътрудника си.

9. Овен
Овните стават жертва на техните пориви и ще работят , без да мислят за последствията от реакциите си. Когато сътрудникът им се сблъска с тяхната невярност , те ще отрекат.
Овните би трябвало да бъдат непрекъснато стимулирани от половинката си или ще намерят някого, който да ги вълнува.

10. Близнаци
Ако Близнаците изневеряват, на сътрудника им може да отнеме доста време, с цел да го осъзнае.
Те знаят по какъв начин да прикрият следите си и да се държат като лоялен предпочитан . Близнаците непрекъснато трансформират мнението си, тъй че могат да бъдат изцяло влюбени в един миг и безусловно отегчени във връзката си в следващия. Те схващат концепцията за честност , елементарно е доста предизвикателство за тях да я приложат на процедура .

11. Стрелец
Стрелците са повече неверни, в сравнение с верни, само че от положителната страна те знаят това за себе си и ще направят всичко допустимо , с цел да не наранят някого преднамерено .
Те са почтени за това, че не харесват връзките или обвързването и в случай че някой желае да рискува с тях, това ще зависи от него. Ако Стрелецът се обвърже с някого, той ще се пробва да бъде правилен . Но в случай че кривне, не казвайте, че не са ви предизвестили .

12. Водолей
Ако Водолеите не са в отворена връзка, те могат да бъдат неверни.
Не обичат да се чувстват като че ли би трябвало да правят нещата по обичайния метод , а това включва и верността. Те желаят да експериментират, да пробват нови неща и да се наслаждават на нови хора, заради което груповата динамичност би работила за тях. Водолеите не обичат, когато им се споделя , че не могат да направят нещо, тъй като елементарно ги кара да желаят да го правят още повече.

Източник: marica.bg