Изневярата е сложно нещо. За начало има различни видове измами

...
Изневярата е сложно нещо. За начало има различни видове измами
Коментари Харесай

9 признака на изневяра, които може да ви изненадат

Изневярата е комплицирано нещо. За начало има разнообразни типове измами (физически и емоционални). Плюс това, хората изневеряват заради разнообразни аргументи. Изневярата не би трябвало да значи завършек на връзката. Някои двойки не престават връзката и тя даже е по-силна.

За благополучие психолози и поведенчески специалисти споделят, че изневярата нормално включва някои от 12-те признака на невярност. Ето кои са те:

1. Хващате го, че споделя неистина след неистина

Многократните неистини може да са знак, че той ви изневерява. Изневярата нормално включва доста неистини и измами.

2. Няма интерес към секса

Отдръпването от интимността може да бъде червен байрак. Ако не се интересува от секса, това може да значи, че неговите потребности към този момент са задоволени на друго място.

3. Отделя извънредно доста време на външния си тип

Голямото внимание към външния тип може да е знак, че желае да впечатли някого.

4. Обсебен е от устройствата си

Ако един мъж не оставя телефона си и за секунда, това значи, че или е захласнат от работата си или има връзка. Изпращането на известия е пожеланият метод за връзка, когато човек има загадка връзка.

5. Затваря компютъра си, когато влезете в стаята

Освен в случай че вашият сътрудник не ви търси подарък за някой празник, затварянето на компютъра не е добър знак. Той явно крие нещо.

6. Забелязвате странни разноски

Странните разноски като сметки в заведения за хранене, в които не сте ходили или артикули, които вие не сте поръчвали, не постоянно са знак за невярност, само че е допустимо.

7. Има странни пояснения за местонахождението си

Обикновено когато човек изневерява той си измисля доста странни оправдания за излизанията си. Странните извинения може да са знак за невярност.

8. Обсипва ви с дарове и похвали

Обикновено, когато един мъж прави нещо неправилно, той се пробва да компенсира по разнообразни способи. Ако внезапно започнете да получавате доста дарове и похвали, замислете се.

9. Просто знаете

Жените са същества с доста мощна вътрешен глас. Възможно е просто да усещате, че нещо не е наред. Често съмненията ни се удостоверяват по-късно.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР