Изневерил е? Може би е имал причина да го направи.

...
Изневерил е? Може би е имал причина да го направи.
Коментари Харесай

Нещата, с които провокираме мъжа да изневери

Изневерил е? Може би е имал причина да го направи.

Колкото и мъчителна да е тематиката за изневеряващите господа, няма по какъв начин да скрием истината – доста от тях може да са били предизвикани от личните си половинки да си потърсят удоволствието при друга.

Кои са грешките в държанието ни, дами, които може да накарат мъжа да изневери?

Липсва ви предпочитание за секс

Ако ви липсва предпочитание за секс, може да има сериозна причина за това – меланхолия, медикаменти, стрес или проблеми във връзката ви. Да отказвате полови удоволствия на мощната си половинка обаче сигурно може да го накара да потърси непознатото. Решението е да поговорите и двамата дружно да откриете в какво се корени казусът.

Започвате разногласия без причина

Нещо, което мъжете не търпят, е непрекъснатото мрънкане и нахлуване в разногласия за дребни неща. И въпреки всичко, това, че се карате постоянно никога не значи, че не сте един за различен. Може би изживявате някакъв проблем във връзката си. Замисляли ли сте се за какво се карате? Поговорете за това.

Ограничавате свободата му

Всички знаем, че господата са много по-ревностни по отношение на някои свои персонални занимания и свободата си. В една пълноценна връзка и двамата би трябвало да имате време за себе си, за своите занимания и ползи, което си е персонално за вас и не се споделя от половинката. Ако обаче не му давате тази независимост, той ще стартира да се усеща притиснат от връзката и нищо чудно да потърси друга дама, която да схваща потребностите му по-добре.

Изисквате от него оптимално внимание от самото начало

Нещо, което е тясно обвързвано с казаното нагоре. Но дано кажем нещо и за господата – може би това, че тя непрекъснато търси вниманието ви, благи мъже, е тъй като в действителност не ѝ обръщате задоволително. Няма по какъв начин непрекъснато да заглеждате други дами, да говорите за сексапилните колежки и да не я провокирате да си изисква вашето внимание. Което пък стартира да ви нервира и воала – озовавате се в леглото на някоя от сексапилните колежки. Но! Дами, макар, че тук търсим виновността у господата, това не значи, че може да си отдъхнете. Колкото и да ви е неприятно, има и различен миг в тази обстановка – вие просто в действителност го обсебвате излишно.

Сексът е отегчителен

Това е проблем за доста двойки, които са отдавна дружно. И си има своето решение. Говорете, споделете си фантазиите и желанията и обсъдете какво всеки един от вас е податлив да направи или не. Осмелете се да опитате нови неща, включете в секса и играчки. Дори погледайте порно дружно, това може да ви помогне за някои и друга концепция.

Ревнувате го прекалено много

Нещо, което сигурно ще отблъсне самостоятелния мъж. Подобно на жаждата за внимание обаче тази обстановка си има две страни – когато женската ревнивост е безпричинна и прекомерно завладяващата, и когато е подбудена от съответна причина.

Виновен е Постановление на Министерски съвет

Смяната на настроенията, породена по предменструалния синдром, може да бъде ужасяваща. Но в случай че вие, господа, употребявате това като опрощение пред себе си, с цел да скочите в леглото с друга, значи просто сте си патологични неверници. Защото всяка жена има цикъл и всяка жена страда от Постановление на Министерски съвет.

Приемате всичко като засегнатост и сте прекомерно трагична

Нещо друго, което мъжете не са склонни да търпят, са женските драми. Ако сте прекомерно обидчива и постоянно търсите пояснения за това или това, може да го накарате да затвори вратата от външната страна. От друга страна обаче, може би пък той не си мери приказките?

Не казвате какво желаете, само че се оплаквате, когато не сте щастлива

Да се разхождате в близост, мърморейки за това или това, не е най-хубавият метод да му покажете, че не сте щастлива. Признайте искрено какво ви пречи, не ви удовлетворява и по този начин нататък, само че още по-ясна би трябвало да бъдете в обясненията какво тъкмо желаете. Защото в случай че продължите да мърморите, без да сте наясно какво в действителност желаете, той ще потърси жена, която е наясно с желанията си.

Непрекъснато говорите за други мъже

Ок, знаем, че на всички ни се желае в действителност да имаме до себе си едно положително неприятно момче но Дийн Уинчестър(изгледали сте на един мирис всички девет сезона на “Свръхестествено ”, нали?), само че да приказваме пред скромната си половинка нонстоп какъв брой секси мъже има по света, няма по какъв начин да не го накара да се шмугне под завивките на някоя дама, която намира него за извънредно секси.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР