изнесоха своя 25-и концерт от мащабното национално турне. Първи на

...
изнесоха своя 25-и концерт от мащабното национално турне. Първи на
Коментари Харесай

Барабанистът на Лили Иванова за емоцията през годините


изнесоха своя 25-и концерт от огромното национално турне. Първи на подготовката на музикантите от Li Orchestra се явява барабанистът Росен Ватев.

Той работи повече от 10 години в бенда на Лили Иванова. От първите години с нея ще запомни страстта, с която е бил зареден.

„ Първото присъединяване, по-скоро си припомням няколко, които направихме първоначално, може би поради мощно прочувственото положение, в което съм бил, тъй като въпреки всичко в България можеш да свириш единствено с един подобен актьор. И това е тя “, съобщи Росен Ватев пред bTV.

От всички качества на Лили Иванова, Росен Ватев най-вече цени нейната дисциплина.

„ Музикантската специалност може да бъде много безредна на моменти. Тази дисциплинираност в нейния екип се съблюдава, предизвикана от нея, е нещо като остров, на който се чувстваш безвреден “, добави той.

Росен счита, че актуалното турне е най-мащабното от всички, на които е бил до момента с Li Orchestra и освен.

„ За мен беше извънредно прелестно това турне, тъй като то някак си се получи в отговор на тези две години, в които нямахме опция да излизаме пред хора. Мисля, че отговорихме уместно “, съобщи барабанистът.

Росен Ватев е музикант с десетки години кариера зад тила си, изнесъл стотици участия у нас и в чужбина, работи от рок, през хип-хоп до поп планове. Рок публиката го познава като барабанист на групата " Джеръми ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР