Изнесох подробна и проверима информация относно предупреждението за непосредствена заплаха

...
Изнесох подробна и проверима информация относно предупреждението за непосредствена заплаха
Коментари Харесай

Чобанов след изслушването в НС: Попитах дали българските служби имат доверието на американските си партньори

Изнесох подробна и проверима информация по отношение на предизвестието за непосредствена опасност за физическо посягане, получено от американското посолство.

Подчертах, че съм документирал и удостоверил това предизвестие и мога да показва доказателства, само че такива не ми бяха поискани.
" Демократична България ": Органите да обезвреждат заканите против журналиста Атанас Чобанов
Депутатите от " Демократчина България " показаха позиция за заканите против проверяващия публицист от BIRD.bg Атанас Чобанов. В декларац...
Прочети повече
Попитах дали българските служби имат доверието на американските си сътрудници, откакто не са били предизвестени за опасността.

Това заяви в своя профил във Фейсбук Атанас Чобанов, основен редактнор на уеб страницата BIRD, след чуването му в Народното събрание във връзка със опасност за нападение против него.

Той посочи, че Гешев, шефът на ДАНС и Рашков не са участвали на чуването му във вътрешната комисия.

" Отговорих на нападките на Карадайъ, който ме наричаше Прокопиев. Той пита какво съгласно мен е корупция. Припомних му къщите за тъщи на негови родственици, контрабандата на Булгартабак в Близкия Изток, мистериозното замогване на Пеевски и листата " Магнитски ", написа още Чобанов.
Прокуратурата се задейства по заканите против Атанас Чобанов и Борис Бонев
Софийската районна прокуратура се е самосезирала по отношение на изказвания на журналиста Атанас Чобанов и столичния общински консултант от "...
Прочети повече
 

 

Още от КРИМИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР