Изненадващото примирие между Миглена Каканашева и Джулиана Гани издържа само

...
Изненадващото примирие между Миглена Каканашева и Джулиана Гани издържа само
Коментари Харесай

Мегз скочи на Джулиана Гани заради нагласена победителка в конкурс за красота


Изненадващото помирение сред Миглена Каканашева и Джулиана Гани устоя единствено има- няма месец! Моделката и дизайнерката още веднъж са на нож, откакто се изпокараха поради конкурс за хубост.

Веднага след края на „ Вип Брадър “, Гани се заела с организацията на конкуренция за най- красива студентка в Пловдив. пък изявила предпочитание тя да приготви тоалетите за участничките. А семейство Петканови се наели да бъдат жури на състезанието, с цел да оказват помощ на кумата си Джулиана Гани.

Когато настъпило време за награждаването обаче, почнала драмата. Дизайнерката връчила специфичната си премия на хубавицата Стеляна и дръпнала тирада, че тя заслужава най- доста да завоюва състезанието. И декларирала, че Петканови също дали своят вот за нея.

След като насосала работата, Каканашева била сигурна, че точно нейната годеница ще бъде коронована. Но… победителката се оказала друга!

Говори се, че притежателите на заведението, където се провел състезанието, сложили ултиматум на Джулиана Гани да даде на тяхна позната жадуваната купа. Така и станало.
И както постоянно, Мегз побесняла, когато не става на нейното. Дизайнерката атакува в медиите Джулиана Гани. А сащисаната силиконка, още не се осмелява да отговори на нападките й.

Горещата русокоска си призна още при започване на „ Вип Брадър “, че не понася Мегз. Кулминацията на спора им беше интригата на Гани, че дизайнерката протяга ръка на майка си. След като се оказа, че думите й са цялостна неистина, Джулиана за едната численост да нашамари Мегз.

Към края на шоуто, двете изненадващо се сближиха. А малко откакто излязоха от къщата, даже станаха приятелки! Но, не щеш ли дружбата им не съумя да издържи даже цялостен месец.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР