Изненадващо за всички Кубрат Пулев каза в прав текст истината

...
Изненадващо за всички Кубрат Пулев каза в прав текст истината
Коментари Харесай

Екшън! Кубрат Пулев влетя в bTV и стана страшно

Изненадващо за всички Кубрат Пулев сподели в прав текст истината за българските политици. Навръх изборния ден, той насочи съществени обвинявания към тях, наричайки ги „ нагли “, че даже и „ брутално нагли “ В поддръжка на думите си той уточни, че до момента в който народът тъне в бедност, те си купуват, продават, разменят и наемат депутати против колосални суми. 
Той акцентира, че е извънредно тъпо, че състезател от неговия сан се постанова да признае истината в прав текст, само че съгласно него страната ни към този момент е блъснала крепко дъното. Така избухна в студиото на bTV боксьорът, който преди години получи предложение да влезе в политиката, само че го отхвърли изрично.
41-годишният боксьор не можа да скрие страстите си, когато стана въпрос за метода, по който живеят възрастните хора у нас. Призна, че му е мъчително и болно да ги гледа.  Категоричен е, че не е нужно политиците да се бият непрекъснато в гърдите, говорейки „ аз “, „ аз “, тъй като, в случай че има нещо действително направено, хората ще схванат. 
Не скри, че го е гняв от това, че огромна част от обществото към този момент е обезверено и не желае да гласоподава, неосъзнавайки, че когато не излязат да гласоподават, се предават непринудено. В умозаключение уточни, че човек би трябвало да е чист най-много пред себе си и съвестта си, а дотук измежду политиците вижда единствено и само блян към реализирането на персонални ползи.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР