Изненадващо Telekom Austria Group обяви вчера, 20 септември, че ще

...
Изненадващо Telekom Austria Group обяви вчера, 20 септември, че ще
Коментари Харесай

Telekom Austria Group ще налага марката A1 във всички страни, включително в България

Изненадващо Telekom Austria Group разгласи през вчерашния ден, 20 септември, че ще постанова марката А1, настояща сполучливо на австрийския пазар, за всички интервенции на групата. Операторите от TAG обслужват общо над 24 милиона консуматори в 8 европейски страни, в това число в Австрия, България, Словения, Хърватска, Сърбия, Македония, Беларус и Лихтенщайн.

След въвеждането на марката А1 в Словения и основаването на интернационалното ИКТ отделение A1 digital е решено, че идната разумна стъпка ще е налагане на марката А1 в цялата група. Това значи, че и българският оператор Мтел ще бъде преименуван, само че към момента не е посочен явен период за това.

От управлението на TAG изясняват, че преименуването на операторите ще става „ последователно и според от локалните условия “. Те обаче са уверени, че сходна стъпка ще ускори позициите й при предстоящото засилено консолидиране на европейските телекомуникационни пазари.

 Ръководството на TAG Алехандро Платер (CEO и COO) и Зигфрид Майерхофер (CFO). Снимка: TAG

Ръководството на TAG Алехандро Платер (CEO и COO) и Зигфрид Майерхофер (CFO). Снимка: TAG

Решението за ребрандиране е взето въз основата на изчерпателен разбор на пазарната среда и на марките, който е разпознал капацитета и мощните страни на А1 като мощна интернационална марка. Тя ще покрива всички аспекти на обединените връзки и ИКТ услугите, в това число в мобилната сфера, закрепените услуги, ТВ офертите, данните и облачните решения, както и при ОТТ услугите.

Според Алехандро Платер, основен изпълнителен и основен действен шеф на групата TAG, “чрез нашите консуматори А1 се възприема като изключително виновна, надеждна и насочена към бъдещето [компания]. A1 се стреми да даде изцяло потребителско преживяване, като свързва хора, места и неща с решения, които обогатяват преживяването в работата, в живота и в заниманията в цифровата епоха. Системата на марката A1 е задоволително гъвкава, с цел да бъде универсално използвана, като в същото време разрешава интернационална консистентност, както и угаждане на самостоятелните и локалните потребности. “
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР