Изненадващо Слави Трифонов обяви конкурс за нови деца- изпълнители и

...
Изненадващо Слави Трифонов обяви конкурс за нови деца- изпълнители и
Коментари Харесай

Слави проговори за Крисия

Изненадващо Слави Трифонов разгласи конкурс за нови деца- реализатори и за първи път приказва за някогашната си фаворитка Крисия в ефир, видя единствено Hotnews.bg. Той не без съображение разгласи, че е направил от дребната разградчанка същинска звезда и в този момент счита да стори същото за нейните наследници. Дългия разгласи конкурс за положителни артисти от 14 години, който продължава да 20 март тази година. Решението му изненада фенове и телевизионни критици, които предричаха, че дните на шоуто са преброени.



Според слуховете предаването му пада от програмата на Би Ти Ви от края на лятото, когато изтича договорът на компанията на Трифонов „ Седем-осми” с националната телевизия. Дали той обаче не е договорил продължение на договора, щом влага в нов конкурс и реализатори, следва да разберем.

Крисия и „ Шоуто на Слави” се разделиха тихомълком от есента на 2017 година и Трифонов по този начин и не даде свястно пояснение за рухването на рубриката „ Запознай се с малките”, в която тя участваше.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР