Изненадващо признание направи певицата Алисия по време на свое участие.

...
Изненадващо признание направи певицата Алисия по време на свое участие.
Коментари Харесай

Алисия се върна при старо гадже милионер

Изненадващо самопризнание направи певицата Алисия по време на свое присъединяване. В клипче, снимано от неин почитател, изпълнителката шеговито се обръща към мъжката част в дискотеката да внимават с неприличните оферти, тъй като не е сама.

Брюнетката не издава нищо повече дали мъжът, който засяга, участва в заведението и кой е той. От години някогашната на Валери Божинов и Ники Михайлов пази персоналния си живот в загадка. След като връзките й и с двамата футболисти се разпаднаха злощастно поради Николета Лозанова, Алисия се закани повече да не демонстрира мъжете до себе си. Въпреки това аферата й с Жоро Бирмата бързо се разбра и завърши сега, в който той изчезна безследно поради проблеми с правораздаването.

След това фолкфурията се хвърли в обятията на един от най-желаните ергени - Мони Филипов. Алисия се нанесе в първокласната му къща и съвсем приключи участията си, с цел да прекарва повече време с новата си обич. В началото на годината обаче Ася, както е същинското й име, загатна за разлъка с Филипов. В изявление пред Мон Дьо водещият я попита:

" Любовта оказа ли се такава, каквато я разказват в книгите, във филмите, в любовната поезия ", на което певицата в началото отговори уклончиво: " Ще забележим ". И продължи: " Към момента мога да кажа, че щом е завършила, значи не е била нищо от това, което изброи ".

Фолкфурията на няколко пъти намерено е признавала, че мечтае да се омъжи.

" Ако някой добър и грижлив мъж ми предложи брак, бих приела с удоволствие. Мисля, че е време да основа семейство. "

Феновете на изпълнителката подозират, че Алисия още веднъж се е събрала с Филипов и точно той е мистериозният мъж, за който приказва. Алисия разгласява фотоси от автомобила, който й е подарък от милионера, както и от общия им дом, написа " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР