Изненадващо или не, след по-малко от година брак, бившият национал

...
Изненадващо или не, след по-малко от година брак, бившият национал
Коментари Харесай

Пак се случи: Полина и Благой Георгиев се РАЗВЕЖДАТ

Изненадващо или не, след по-малко от година брак, някогашният национал Благой Георгиев и неговата обичана Полина Спасова дефинитивно са пред бракоразвод. Това стана ясно от Инстаграм профила на новата му законна полвинка, която призна, че към този момент не е дружно с Джизъса малко, откакто е влезнал в предаването " Сървайвър ".

Интересен факт е, че ще преди двамата да кажат заветното " Да ", залозите за продължителността на тяхната обич бяха почнали. И ето, че през днешния ден тяхната обич е към своя край. Самата Полина отговори на няколко въпроса на феновете си и се закле, че споделя истината, а решението е взела сама, без доста, доста да се допитва до Благой. " Това е крайното ми и дефинитивно решение! "

" Аз не съм с Благой, малко след влизането му в Сървайвър! Така че на мен не ми тежи, просто хората не го знаят ", написа Поли.

Припомняме, че след раздялата със Златка Райкова, която е и майка на последното му дете Благой, футболистът незабавно плени сърцето на 20 години по-младата от него Полина. Двамата подвигнаха обилна женитба във Велинград единствено няколко месеца по-късно. 

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР