Изненадващо е една седмица след съставянето на кабинета да се

...
Изненадващо е една седмица след съставянето на кабинета да се
Коментари Харесай

Никола Минчев: Да се номинира зам.-председател на ГЕРБ за нов външен министър е сериозен ход

Изненадващо е една седмица след съставянето на кабинета да се вършат оферти за промени от министър-председателя, сподели депутатът от " Продължаваме промяната- "   пред публицисти в Народното събрание. Той разяснява тематиката след края на съвещанието на краткотрайната комисия за изясняване на обстоятелства и условия, свързани с активността на групата към Мартин Божанов.

Вчера служебният министър-председател инициира промени в персоналния състав на служебния кабинет. В предложение до президента, Главчев предлага да бъде освободен като длъжностен министър на външните работи и поста да заеме Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “,. В претекстовете за персоналната смяна служебният министър председател показва нуждата от навременна и виновна съгласуваност и връзка сред членовете на кабинета, от една страна, както и със съдружниците и сътрудниците, от друга.

означи, че препоръчаното ново име е заместник-председател на. Доста мощно политическо предложение, изтъкна депутатът, представен от Българска телеграфна агенция. 

Попитан дали счита, че Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е изискал назначението, Минчев отговори, че " той го е споделил денем преди този момент, само че самия факт, че в действителност се номинира за нов външен министър заместник-председател на е сериозен ход ". 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР