Изненадващо е, че отне толкова време. След като се превърна

...
Изненадващо е, че отне толкова време. След като се превърна
Коментари Харесай

Уензди се завръща с призрачен втори сезон

Изненадващо е, че лиши толкоз време. След като се трансформира в един от най-гледаните сериали в историята на стрийминга, Уензди беше възобновен за втори сезон от Netflix.

В тийзър, пуснат от Netflix, Wednesday (Джена Ортега) с глас зад кадър, накъсан със подиуми от първия сезон, като споделя: " През последните няколко седмици бях преследвана, преследвана и имитирана милиони пъти в интернет. Това беше чисто изтезание. Благодаря ви. "

По-конкретно, тя има поради скандалната танцова сцена, която се популяризира в TikTok и в която милиони имитираха ексцентричните придвижвания на Уензди на фона на " Goo Goo Muck ", в това число и самата кралица на странния поп Лейди Гага. Останалата част от филмовия откъс включва песента на Гага " Bloody Mary " като подкана.

Пуснат тъкмо в точния момент за празнично гледане на 23 ноември, Уензди се трансформира в третия най-популярен сериал на Netflix за всички времена след " Странни неща " и " Игра на калмари ". В изказване водещите на сериала Алфред Гоф и Майлс Милар споделят: " Беше необикновено да създадем сериал, който се свърза с хората по целия свят. Развълнувани сме да продължим мъчителното странствуване на сряда във втори сезон. Нямаме самообладание да се гмурнем с главата напред в следващия сезон и да изследваме причудливия застрашителен свят на Nevermore. Само би трябвало да се уверим, че  Уензди първо не е изпразнила басейна ".

 

Действието се развива в академията " Невърмор " - интернат за деца със свръхестествени способности, а Уензди уголемява истинската история на семейство Адамс, като прибавя нови фентъзи детайли към обичаната история. Все още няма оповестена дата на излизане или актьорски състав за втория сезон, само че се надяваме, че ще забележим завръщането на любимци на почитателите като Катрин Зита-Джоунс в ролята на най-скъпата майка Мортиша Адамс, Джой Съндей в ролята на съперницата на Сряда, Бианка, и симпатичната съквартирантка на върколаците Енид (Ема Майерс).

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР