изненадващо днес обяви сериозни промени в структурата на клуба и

...
изненадващо днес обяви сериозни промени в структурата на клуба и
Коментари Харесай

Ман Юнайтед с изненадващи назначения и промяна в структурата на клуба

изненадващо през днешния ден разгласи съществени промени в структурата на клуба и назначения на две позиции, за които от години се спекулираше с имената на разнообразни претенденти. Изненадващо Джон Мърто публично поема функционалността на състезателен шеф на “червените дяволи”, а Дарън Флетчър, който от към месец бе част от щаба на, към този момент ще е механически шеф.

Мърто заема позицията на човек отговарящ за футболното развиване в школата и първия отбор от своето предопределение през 2013-а година, единствено няколко месеца, откакто Ед Уудуърд публично пое ръководството на клуба от Дейвид Гил. Той се трансформира и в първия състезателен шеф на 20-кратните първенци на Англия в историята на клуба и ще дава отговор за цялостното развиване и дълготрайната тактика на клуба.

“Джон поема лидерската позиция и всички отговорности за цялостната тактика и всички интервенции свързани с футболната част от действието на клуба, като по този метод в допълнение би трябвало да укрепи една към този момент съществуваща основа. Това предопределение има за цел да надгради над връзката основана в последните години сред Джон, Оле и всички останали, които са ангажирани с тези процеси, с цел да подкрепи постигането на бъдещи триумфи. Като състезателен шеф Джон ще работи на ежедневна база с Оле за постигането на най-високата допустима класа в първия отбор,” се споделя в формалното известие на клуба.

От там са е направено още едно значимо конкретизиране - Мат Джъдж, който този миг главно отговаряше за договарянията за прехвърляния, към този момент също ще се регистрира на новия състезателен шеф.

Бившият футболист на Ман Юнайтед Дарън Флетчър пък поема функционалността на механически шеф, който също ще работи с Джон Мърто, а функционалността му е да реализира главно връзката сред първия отбор и школата и дълготрайната тактика за консолидиране на юноши в мъжкия тим.

В момента " алените дяволи " заемат второ място в класирането с 54 точки, само че на цели 11 от, който е лидер. Въпреки това те са доста близо да си обезпечат присъединяване в Шампионската лига в две поредни години за пръв път след ерата на сър Алекс Фъргюсън.
Премиър лийг 29 кръг, сряда 3 март  Кристъл Палас 0:0краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР