Изненадващо анонсираната Steam версия на Marvel’s Spiderman излезе по-рано този

...
Изненадващо анонсираната Steam версия на Marvel’s Spiderman излезе по-рано този
Коментари Харесай

PC версията на Marvel’s Spiderman може да предложи и кооператив

Изненадващо обявената Steam версия на Marvel’s Spiderman излезе по-рано този месец и предстоящо притегли сериозен интерес. Появила се преди четири години само за платформата на PlayStation, играта направи премиерата си за лични компютри. В пиковото си показване, играта беше играна по едно и също време от над 60 000 души и към сегашния миг си остава най-актуална в магазина на Valve (по данни на ). А по-рано тази седмица, консуматор на Twitter се натъкнал на забавна детайлност, която ще направи играта на Marvel’s Spiderman Remastered още по-забавна.

DniweTamp, какъвто е псевдонима на въпросния консуматор на Twitter решил да се порови във файловете на играта и се натъкнал на нещо, което сега го няма: кооперативен режим. В файловете, на които се натъкнал ясно се упоменават изречения, като „Играч 1“ и „Играч 2“, „Персонаж 1“ и „Персонаж 2“. Освен това, DniweTemp е разкрил това, че очевидно кооперативният режим няма да е наличен през цялото време на играта, а в по-късен стадий.

Е, несъмнено, че има и друга опция за наличието на тези редове. Това да е било функционалност, която разработчикът да е тествал и просто да е не запомнил да отстрани споменаването на кооперативния режим. Както знаете този септември Sony се приготвя да издаде и втората игра от обновената поредност на Insomniac – Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Може ли в нея да забележим кооператив, следва да разберем скоро.

В други вести, свързани с PlayStation и Sony, VGC оповестява, че студиото може би работи по собствен личен клиент за лични компютри. Както знаете, към този момент от няколко години Sony прегърнаха концепцията да издават част от игрите си и PC, което е ужасно за тези, които избират играта на лични компютри и не толкоз супер за хората, закупили си PlayStation подпора единствено поради някой от ексклузивите, които PlayStation издава. Повод за тази доктрина дават още веднъж файловете на PC версията на Marvel’s Spiderman, където е бил открит ред, упоменаващ PlayStation PC launcher. Новината идва дни след друго доста забавно изобретение. За него ни описаха отново VGC, а то е направено отново посредством систематичните файлове на Marvel’s Spider-Man от Steam. Става дума за бъдеща опция Sony да свърже притежателите на PC игри на PlayStation с PlayStation Network. Такава към този миг най-малко не съществува. Конкретно доказателството за това, на което се натъкват VGC още веднъж са съответни изречения. В случая: PSNAccountLinked и PSNLinkingEntitlements. Това би разрешило приемането на награди и бонуси, налични сега само за притежателите на PlayStation конзоли, за което свидетелстват една друга фраза, открита тук: LevelCapExtras. Всичко това идва на фона на новооснован от Sony уебсайт с името. Посоката, в която потегля Sony май е ясна и това звучи в действителност окуражително.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР