Изненадващи лица ще се кандидатират за депутати в новия парламент. В

...
Изненадващи лица ще се кандидатират за депутати в новия парламент. В
Коментари Харесай

Лекар, пастор и „лорд“: Кои са изненадващите лица, които влизат в предизборната надпревара

Изненадващи лица ще се кандидатират за депутати в новия парламент. 

В листата на " Българска социалистическа партия - Обединена левица " изненадите са инфекционистът доцент Атанас Мангъров , конституционалистът доцент Наталия Киселова, Евгени Минчев и режисьорът Борис Панкин . Доц. Киселова е трета в листата за 23 МИР София, на 25-о място в същата листа е доцент Атанас Мангъров. В 24 МИР на четвъртото място за Евгени Минчев. 

В ПП-ДБ открояващата се кандидатура е на Марин Тихомиров, свещеник (25 МИР София) и Оханес Паникян, ръководител на арменската черква (Пловдив и София) , предава

Евгени Минчев

Евгени Константинов Минчев е български PR специалист, предприемач, риалити звезда, шоумен, бизнесмен, стихотворец, артист и публицист.

" Г-н Минчев е номинация на регион " Оборище ". Той е на четвърто място от гражданска квота. Помагал е извънредно доста през годините и е приел всички наши леви хрумвания и политики. В листите имаме доста качествени и смислени хора ", уточни Иван Таков, ръководител на БСП-София.

Доц. Атанас Мангъров

Атанас Христов Мангъров е български доктор, експерт по инфекциозни заболявания, педиатър. Той стана различим по време на пандемията от ковид

Доц. Наталия Киселова

Тя е „ лекар “ по Конституционно право от 2008 година Тя е учител в Софийския университет „ Св. Климент Охридски “  от 2005 година в катедра „ Конституционноправни науки “, Юридически факултет. Експерт по конституционно право и права на индивида. Автор на монографията „ Политически права на българските жители “.

Ето и какви ще бъдат лидерските борби:

И на тези избори по традиция лидерската борба ще бъде в 25 МИР в София. 
ГЕРБ-СДС - Бойко БорисовПП-ДБ - Николай ДенковДПС-Ново начало - Искра МихайловаДПС-Доган - Явор Хайтов " Възраждане " - Костадин Костадинов " ИТН " - Слави ТрифоновБСП - Атанас Зафиров
ДПС-Доган - Ахмед Доган ще води листата на " Алианс за права и свободи " в Кърджали, а Делян Пеевски ще води листата в Хасково.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР