Лейди Гага се изправи лице в лице с Мона Лиза“

...
Лейди Гага се изправи лице в лице с Мона Лиза“
Коментари Харесай

Лейди Гага постави усмивка с червило върху „Мона Лиза“

Лейди Гага се изправи лице в лице с „ Мона Лиза “ в Лувъра и сложи усмивка с червило върху лицето ѝ в нов видеоклип, оповестен от певицата и френския музей.

Американската дива, която взе участие в новия филм за „ Жокера “, се превъплъти в облика на Харли Куин, с цел да направи дребен „ вандализъм “ с червило върху шедьовъра на Леонардо да Винчи, с цел да разпространява новата галерия на Лувъра - „ Фигурите на простака “, която също като кино лентата се открива идващия месец.

There’s always a Joker.
— Lady Gaga (@ladygaga)
Лейди Гага се промъква през нощта в парижкия музей с алена перука, пеейки ария, композирана особено за видеото, което беше оповестено в профилите ѝ в Instagram и TikTok.

Тя се озовава с очи в очи с „ Мона Лиза “, преди да нарисува клоунска усмивка с червило върху защитното стъкло пред нея. Когато се отдръпва, от окото на звездата пада сълза, изписана с черна серпантина.

Запитан за разумността на насърчаването на сходни жестове в миг, когато картините постоянно са атакувани в музеите от деятели за климата, Лувърът упорства, че видеото е „ чисто измислено “ и е респект към Леонардо, който е бил захласнат от усмивката.

. 1 DAY 13 HOURS ♥️

This album is going to change me omfgggggggggggggggggg her vocals sound incredible and the visuals are next level!!! The Joker 2 Companion Album By Lady Gaga Drops This Friday (Sept 27th)
— GCD
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР