Изненадващата смърт на актрисата Лиза Мартинек шокира германската телевизионна общност.

...
Изненадващата смърт на актрисата Лиза Мартинек шокира германската телевизионна общност.
Коментари Харесай

Германска актриса загина по време на почивка в Италия

Изненадващата гибел на актрисата Лиза Мартинек шокира немската телевизионна общественост.
47-годишната звезда почина по време на отмора в Италия. Тя била на разходка с лодка дружно със брачна половинка си - италианския режисьор Джулио Ричарели, в залива Сант'Андрея, който се намира на север от италианския остров Елба.
Двамата се гмурнали в Средиземно море, актрисата обаче изгубила схващане във водата. Съпругът й съумял да я извади и извикал кола за спешна помощ, която отвела актрисата до летището на Марина ди Кампо, което се намирало на по-малко от 25 километра от залива. От там тя била откарана с хеликоптер до болница в Гросето.
"3 часа опитвахме да върнем госпожа Мартинек назад към живота. Не успяхме обаче да възстановим ударите на сърцето й ", споделя лекар Лимбруно, представен от "Билд ".
Лиза Мартинек пристигнала със фамилията си на остров Елба предходната седмица. Там тя желала да се приготви за втория сезон на сериала "Die Heiland ".
В сериала тя играеше в ролята на незрящата адвокатка Роми Хайланд, ръководеща адвокатска адвокатска фирма дружно с ексцентричната си помощничка Ада Холендър (играна от Ана Фишер).
Роми съумява да оказва помощ с помощта на феноменалната си памет и изострен слух. Филмът е въодушевен от същинската история на берлинската адвокатка Памела Пабст.
Актрисата Лиза Мартинек има 3 деца - на 4, 7 и 8 години.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР