Изненадваща новина долетя от Нова Зеландия. Бившият национал Божидар Краев

...
Изненадваща новина долетя от Нова Зеландия. Бившият национал Божидар Краев
Коментари Харесай

Изненадваща новина долетя от Нова Зеландия, той ще става баща

Изненадваща вест долетя от Нова Зеландия. Бившият национал Божидар Краев ще става татко. Половинката му Бруклин Бейкър е бременна.

Имайки поради наедрялото й коремче, новозеландката ще подари играча на " Уелингтън Финикс " с първородна рожба при започване на лятото. Двамата разкриха щастливата вест в инстаграм. Бруклин качи фотография, на която Божидар е приклекнал пред нея и нежно целува корема й.

" Благословена с най-великия подарък. Крал Краев скоро ", написа красивата половинка на халфа, намеквайки, че чакат наследник.

Двамата до момента старателно криеха, че ще стават родители. Знаеха единствено най-близките им. От Нова година насам Бруклин качваше фотоси единствено от кръста нагоре или в тил. С наближаването на щастливото събитие бъдещите родители взеха решение да споделят вестта.

Най-щастлива наподобява бъдещата баба Ина. Майката на Краев няма самообладание да се снабди с първо внуче.

" Благодаря, прелестна Бруклин! Поздравления, Божи! Ти ще бъдеще превъзходен баща! ", разгласи Ина.

Чичо Андриан също се включи в поздравленията. Той качи емотикон с надпис " Не мога да очаквам! ".

Краев и красивата новозеландка са дружно от малко повече от година и половина. Връзката им стартира малко след прекосяването на някогашния състезател на " Левски " в " Уелингтън Финикс ". Оттогава двамата са неразделни. В началото на предишното лято халфът докара екзотичното си гадже в България. Новозеландката бе във Враца, откъдето е Краев. Там се срещна с родителите на обичания си Бойко и Ина Краеви. Бруклин бързо е намерила общ език с майката на футболиста. Двете са се сближили и се схващат чудесно. Това е от изключителна значимост за играча, който е доста непосредствен с родителката си.

Преди Бруклин Краев имаше друго екзотично гадже - тайландката Камончанок, само че двамата прекратиха взаимоотношенията си след заминаването му за Нова Зеландия, написа " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР