Изненадваща акция в казармата на Уелската гвардия охранители, които дежурят

...
Изненадваща акция в казармата на Уелската гвардия охранители, които дежурят
Коментари Харесай

Голям скандал гърми в британския кралски двор, замесени са наркотици

Изненадваща акция в казармата на Уелската армия охранители, които дежурят в Двореца на Кралицата, сподели съществуването на следи от кокаин и екстази в кръвта на гардовете, съобщи Дейли Мейл.

Операцията с кодово име “спиране и издирване” е била извършена с присъединяване на 30 кралски военни и цивилни служители на реда, като за опиати са били тествани над 200 гвардейци от 1-ви батальон Уелската армия.

Специални екипи с куче, подготвено да открива опиати, са претърсили пространствата и персоналните движимости на охранителите, като във движимостите на петима души са открити следи от екстази и кокаин. При направените кръвни проби на притежателите им съществуването на опиати било доказано.

Петимата прегрешили са задържани.

Източник от казармата заяви пред Mirror, че: „ Кралицата е осведомена за обстановката и демонстрира угриженост към своите гвардейци “.

БГНЕС напомня, че предходната седмица стана ясно, че 13 гвардейци, които пазят замъка Уиндзор и пазят кралицата, са били задържани за нарушение на карантината в страната. Те са били в група от общо 16 гвардейци, които си създали празненство навън с доста алкохол, кокаин и “рейв” музика в крайбрежен парк.

Арестуваните бяха наказани на сред 14 и 28 дни затвор, които ще излежат във военния затвор Glasshouse в Колчестър.

Това е първият случай на толкоз доста гвардейци, задържани едновременно, и упрекнати за едно и също нарушение. Четирима от тях са дали позитивни проби за кокаин и след изтърпяване на наказването си ще бъдат уволнени.

Източник от Двореца заяви, че нито кралицата, нито принц Филип са били изложени на заплаха от страна на гвардейците си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР