Изненадващ трансфер се случи във Фермата, след като Сергей обяви,

...
Изненадващ трансфер се случи във Фермата, след като Сергей обяви,
Коментари Харесай

Нова драма във Фермата, участници не се търпят

Изненадващ трансфер се случи във " Фермата ", откакто Сергей разгласи, че не може повече да търпи Петър.

Той бе безапелационен, че поради артиста е заставен да напусне риалити предаването, само че откакто продуцентът Иван Христов му предложи трансфер в другия тим, Сергей одобри. Червените трябваше да гласоподават дали желаят той да премине в техния тим. След като дадоха еднакъв брой гласове, решението бе взето от самия Серго.

" Приех опцията, която ми беше предоставена и ще дам всичко от себе си да потвърдя мястото си “, показа той.

" Моите визии по отношение на ръководството и водачеството на Петър са доста разнообразни от тези на тима. Опитах няколко пъти да повеждам разговори, само че не се получи и това е единствения метод “, показа той.

Зрителите допускат, че в този момент той ще извика на двубой врага си Петър, против който роптаеше и различен участник-тръгналия си Станислав Дойнов. Той се сбогува с предаването по bTV откакто мина през Арената. В края на отборния елиминационен двубой режисьорът беше отхвърлен от предаването с гласовете на болшинството от " Елбетица “. Съотборниците му гласоподаваха против него с претекста, че той мъчно се вписва в зеления отбор, постоянно трансформира мнението си и е непредвидим. " Аз съм екипен състезател, само че в този тим има едно стадо, което следва един пастир “, разяснява от своя страна участникът, визирайки артиста.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР