Изненадващ обрат и трогателен завършек на историята ще видят зрителите

...
Изненадващ обрат и трогателен завършек на историята ще видят зрителите
Коментари Харесай

Неочаквана изненада за приятелите от „All Inclusive” на финала на сезона

Изненадващ поврат и покъртителен свършек на историята ще видят феновете в последния епизод от четвъртия сезон на обичаната фамилна комедия „ All Inclusive” довечера от 20:00 ч. по NOVA. Приятелите чакат края на своята лятна почивка със смесени усеща, само че нищо няма да се случи по този начин, както допускат, даже в противен случай – изненадите занапред предстоят, а те ще преобърнат действието по трогателен метод.

„ Специално за семейство Чобанови предстоят три доста прочувствени изненади. Първите две сигурно са доста хубави за Марияна и Христо, а третата ги сварва напълно неподготвени “, разкри актрисата Елена Атанасова тази заран в предаването „ Здравей, България “ и добави: „ Много се смеем на снимачната площадка с всички наши сътрудници от сериала, а в сцените на Чобанови от време на време е мъчно да се овладее човек още на подготовките. Например, когато Христо проговори на японски, до момента в който бяхме кацнали на едно дърво в Албена или, когато пееше ария на Елвис Пресли по неговия си характерен метод, с цел да се извини на моята героиня – много сме се смели. Вече в самите повторения опитваме да сме оптимално съсредоточени, с цел да не губим времето на целия екип, само че да, доста се забавляваме по време на фотосите.
 All Inclusive
„ Ще има непредвидими обрати във финалния епизод на сезона “ – удостовери артистът Ненчо Балабанов, който ловко влиза в облика на Христо. „ Зрителите се чудят, дали моят воин в последна сметка ще утвърди приятеля на щерка си и дали ще благослови този съюз, който по този начин гневно отхвърлиха с жена му поради огромната разлика във възрастта сред Надя и Боян. Много се противят Чобанови на тази връзка, тъй като имат едно дете и си го пазят. Надя им е всичко и се опасяват да не бъде засегната. Развръзката следва довечера “, споделя Ненчо Балабанов.

В последния за сезона епизод феновете ще схванат и какво се случва с дребния Преслав (Виктор Попов), който изчезна след мистериозното писмо, оставено в хотелската стая на татко му Боян (Димитър Живков). Всички са мощно обезпокоени за детето и го търсят безрезултатно на всички места. Хлапетата от детската тайфа – Стефани (Дебора Жечева) и Сашко (Силвестър Велячки) са твърдо решени да го открият, само че ще съумеят ли и каква е повода за изгубването на дребния?

Голяма изненада следва също за ненадейно задържаните съдружници Емил (Явор Борисов) и Парушев (Петър Калчев). Те осъзнават, че са попаднали в капан и проектите им да обезвреждат Марина (Яна Огнянова) с нейните подмолни дейности са обречени на неуспех. Ще излязат ли от ареста, имат ли потребен ход от тук нататък и каква ще бъде ориста на обичания им плажен бар „ Виктория “ след изненадващия за всички поврат?

Много смях, малко горест и една трогателна история за силата на любовта, за другарството и измяната, и за дребните, само че същински неща в живота, ще видят феновете в последния епизод от четвъртия сезон на фамилната комедия “All Inclusive” довечера в 20:00 ч. по NOVA!

Следете всичко за „ All Inclusive “ във и на на сериала. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в, след излъчването им в ефир
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР