Изненадващ и извънземен участник от космоса предизвика изумлението на публиката

...
Изненадващ и извънземен участник от космоса предизвика изумлението на публиката
Коментари Харесай

Електронен дует на германска група с космонавт

Изненадващ и извънземен участник от космоса провокира изумлението на публиката по време на концерта на немската електропоп-група " Крафтверк ". На фестивал в Щутгарт космонавтът Александър Герст се включи онлайн от европейската галактическа станция.


Връзката сред индивида и машината, както е озаглавен и последният албум на групата, не можеше да се инсценира по по-впечатляващ метод. 7000 души в публиката сложиха триизмерни очила, с цел да видят на видео-стена и в действително време специфичното присъединяване от космоса.
Александър Герст, космонавт: Намирам се в откритото пространство на 400 км височина като едно от шестте човешки същества тук. В момента прелитаме над Атлантическия океан с 28 000 км/ч. Международната галактическа станция е най-комплексната и скъпа машина, дело на индивида. Тук, в Европейската лаборатория " Колумб ", изследваме в безтегловност благоприятни условия за по-добър живот на земята.
Малко след изключителния привет космонавтът и музикантите от " Крафтверк " предложиха на публиката и музикална изненада, за която Герст е конфигурирал на таблета си виртуални синтезатори.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР