Изненади почти няма, предполагаемите фаворити взеха своето - Земя на

...
Изненади почти няма, предполагаемите фаворити взеха своето - Земя на
Коментари Харесай

Проф. Божидар Манов за Оскарите: Фаворитите взеха своето

Изненади съвсем няма, хипотетичните любимци взеха своето - " Земя на номади " взе трите най-важни " Оскара " - за най-хубав филм, за постановка, както и за водеща женска роля на Франсис Макдорманд. Това съобщи пред Българска национална телевизия кинокритикът проф. Божидар Манов.

Според проф. Манов Мария Бакалова не може да изрази цялостния си капацитет във кино лентата " Борат 2 ", само че има обособени епизоди, в които тя демонстрира актьорския си гений, когато вътре в епизода минава в диаметрално противоположни положения. Шансовете са пред нея, добави проф. Манов.

Той подчертава върху " Земя на номади " като филм, който се концентрира върху дребния човек, който е изхвърлен от обществото. Интересно е обаче и психическото наблюдаване на персонажите.
По думите му изцяло се трансформират настройките към церемонията на " Оскарите ", като се цели по-голямо миксиране на спечелилите.

В специфичното ни студио " ОСКАРИТЕ: НАДЕЖДИ И ПОБЕДИ " ще съберем най-интересните моменти от събитието на сцената и зад кулисите. В полемиката в студиото ще се включат актрисата Елена Петрова, режисьорът Ивайло Пенчев и кинокритикът Димитър Дринов. Водещ е Галя Крайчовска.

Гледайте го онлайн във Facebook, Youtube канала на Българска национална телевизия и на bntnews.bg от 18.30 ч. на 26 април.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР