Изнасилвачът от Черното такси Джон Уорбойс, за когото английските медии

...
Изнасилвачът от Черното такси Джон Уорбойс, за когото английските медии
Коментари Харесай

Младоженци си извикаха "най-злия изнасилвач" на сватбеното парти и после се оплакаха, че използвал играчки и зъби

" Изнасилвачът от Черното такси " Джон Уорбойс, за който британските медии писаха през вчерашния ден, че ще бъде освободен от пандиза макар злокобните си издевателства на над 100 дами, се появи на остарял запис от сватбено празненство преди 26 години, на което е бил поканен в качеството на предходната му работа на стрийптизьор, написа Мирър.



Младият тогава Уорбойс се появил в стаята при младоженката гол и с разнообразни играчки, надупил я пред очите на приятелки и родственици (имало и деца) и вкарал в приложимост всичките играчки, също така почнал да я хапе за задника.



Булката споделя след години пред британския таблоид: " Повдигаше ми се, а и нямах концепция, че това е най-злият изнасилвач в Англия. "



Клипът, който е заличен от мрежите, е от сватбената гала през 1991 година



Днес булката и младоженецът споделят тяхното омерзение от случилото се и изясняват, че възприемали всичко за смешка, само че не могат да обяснат за какво са поканили на сватбения си ден стриптийзьор, освен това пред другари, родственици и дребни деца.



Уорбойс ще бъде освободен от пандиза до дни. Неговата брачна половинка Джийн от години е емигрирала в България и през вчерашния ден подписа петиция да не бъде освобождаван. Тя е ужасена той да не пристигна у нас да я търси.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР