Изнасилиха групово туристка в най-големия курорт на Майорка – Магалуф.

...
Изнасилиха групово туристка в най-големия курорт на Майорка – Магалуф.
Коментари Харесай

Осем мъже изнасилиха 18-годишна в известен курорт

Изнасилиха групово туристка в най-големия курорт на Майорка – Магалуф. Заподозрените са 8 на брой мъже с друг генезис. Те са нападнали девойката, която е от Англия, откакто тя е излязла от бар и се отправила към хотела си. Там ѝ оказва помощ портиерът на хотела, след което викат полиция, която се отзовава стремително на сигнала.

Според испанската полиция, изнасилвачите не са се познавали отпреди, образувала групата непринудено поради нападението над момичето. Това определяло и сложността на следствието.

Двама от мъжете са задържани от Франция, откакто 6-тима от тях са били тикнати хванати още на 14 август - в деня на изнасилването.

По данни на полицията, изнасилвачите са създали над 20 видеоклипа от половото закононарушение на телефоните си. Мъжете са откраднали и нейния телефон. 

По данни от следствието, тя е с порезни рани и натъртвания от нападението. Пострадалата уведомила полицията, която по-късно набрала нейния номер - единствено с цел да може един от обвинените да вдигне телефона. След това полицаите примамили мъжа с телефона и още двама обвинени до входа на хотела, където жертвата ги показала.

Шестима френски туристи и един швейцарец са измежду задържаните, които са на възраст сред 18 и 26 години. Те ще бъдат държани в ареста, до момента в който продължава следствието. Тя си спомняла, че е пристигнала в хотелската стая. Помнела още, че е заобиколена от нападателите и светлините от телефоните им. На записите в телефоните се чува по какъв начин мъжете се забавляват и се смеят. В нито един от видеоклиповете не може да се чуе женски глас, „ даже нито бърборене, въздишка или нещо сходно “.

Съдията опровергава изказванията, че сексът е бил " по взаимно единодушие ". Той също по този начин постанови, че има индикации, че 18-годишната госпожица е претърпяла „ в действителност унизително отношение “ и отхвърли обвинените да бъдат пуснати под гаранция, а ги изпрати в пандиза в Майорка, написа " Телеграф ".

Хотелът, където това се е случило, надълбоко съжалява за случая и би желал да изрази своето твърдо и уверено отказване на хипотетичното полово нахлуване, което се е случило в ранните часове на понеделник на 14 август в хотела.

Magaluf gang-rape suspects ‘were STRANGERS who egged each other on to join attack on Brit teen, 18’ as two more arrested
— The Irish Sun (@IrishSunOnline)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР