Измислянето как да намалите разходите за вашата почивка, независимо дали

...
Измислянето как да намалите разходите за вашата почивка, независимо дали
Коментари Харесай

Как да спестите пари при пътуване?

Измислянето по какъв начин да намалите разноските за вашата отмора, без значение дали става въпрос за отмора в далечна или близка дестинация, може да бъде мъчно, заради което ще се опитаме да ви дадем положителни препоръки.

Резултатът? Повече пари, които да похарчите за каквото пожелаете.

Вижте ги:

Най-подходящото време

Преди пандемията пиковият сезон беше по-лесен за установяване. Самолетните билети, хотелският престой и ваканционните пакети костваха повече през уикендите и летните празници, само че границите се размиха, тъй като доста хора работят от вкъщи си и от ден на ден компании подписват контракти с гъвкаво работно време. Затова резервирайте преварително, с цел да предвидите най-подходящото време.

Застраховките

Едно от преимуществата, свързани с пандемията, е, че фирмите - от хотели и обекти за самообслужване, до туристически организации - са принудени да покачат равнището си, когато става въпрос за предложение на гаранции на пътуващите, че ще получат парите си назад, в случай че се случи най-лошото. Цели 74 % от интервюираните пасажери декларират, че желаят да имат повече информация по отношение на анулирането, процесите за възобновяване на суми и опциите за застраховка на пътуването.

Самолетни билети

Намирането на най-евтините полети може да бъде мъчно, само че въпреки това, някои неща в никакъв случай не се трансформират, като обстоятелството, че полетите в средата на седмицата нормално са най-евтини. Друга причина да се възползвате от пътуванията в средата на седмицата е ниската натовареност на летищата. Поради последното, резервацията в средата на седмицата може да бъде изключително потребна тактичност за всички, които желаят да избегнат тълпите.



Уикенд предложения

Хотелите в градове с огромен трафик като Вашингтон или Милано, нормално оферират по-добри цени през уикенда, защото са цялостни през седмицата, само че постоянно се борят да запълнят стаите си в събота и неделя. Резервирането на отмора през уикенда, която включва и неделя вечер, нормално е по-изгодна.

Бавното пътешестване не е неприятна концепция

Има някои обстановки, в които бавното пътешестване просто не е допустимо. Да, някои круизни компании могат да разрешат на пасажерите да резервират каюти на техните контейнеровози да вземем за пример, само че в реалност множеството от нас се стремят да усилят оптимално времето, което прекарват на дестинацията, към която се насочат. Затова пък, при пътуването по суша това по-възможно.

Качете се на борда на един трен и ще придобиете напълно нова позиция към най-хубавите елементи на Европа и света. Както при множеството услуги за спални влакове, има благоприятни условия за настаняване за всеки бюджети, вариращи от накланящи се седалки до жилища за двама души и свързани спални. Да, всичко това във трен.



Носете си лични такъми

Туристическият отрасъл - и по-специално хотелите - пострадаха по време на пандемията и са по-склонни от всеки път да понижават разноските си. Най-очевидното влияние е върху поддръжката на пространствата. В хотелите Walt Disney World към този момент се предлага разчистване на всеки два дни, а от ден на ден вериги хотели, в това число Marriott, заменят ежедневното разчистване с разчистване по поръчка. Затова не разчитайте на това.

Опаковането на претъпкана пътна бутилка с обичания ви душ гел или запасът от пакетчета с чай освен ще ви подсигурява, че няма да свършат, само че и ще ви помогне да намалите разноските, като сведете до най-малко потребността да се отбивате до най-близкото кафене с прекомерно високи цени, с цел да си набавите кофеин, или да се похарчите за голяма бутилка шампоан

Туристическите сътрудници могат да оказват помощ

Туристическите сътрудници в никакъв случай не са били по-предпочитани. И макар че постоянно е добре да се обмислят директни резервации, когато търсите единствено една или две нощувки в хотел, за по-дълъг престой постоянно си коства да се консултирате с локален туристически сътрудник.

Да, някои от тях могат да имат връзки с избрани курорти или дестинации, само че туристическите сътрудници могат да оферират и отстъпки, до които просто няма да имате достъп, в случай че резервирате независимо. Освен това те ще могат да ви дадат доста препоръки, които да донесат големи изгоди за вашия портфейл, без значение дали става въпрос за това къде да намерите най-хубавите заведения за хранене в Париж или къде да намерите най-евтините хотели в Ню Йорк.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР