Изминалата година се разви кошмарно за Доминик Тийм, който получи

...
Изминалата година се разви кошмарно за Доминик Тийм, който получи
Коментари Харесай

Отлични новини: Тийм се завръща на същия Чаланджър като Вавринка!

Изминалата година се разви кошмарно за Доминик Тийм, който получи травма в китката през месец юни, поставила несвоевременен завършек на сезона за него. Въпреки че се очакваше да забележим още веднъж австриеца на корта при започване на тази година, то завръщането му на няколко пъти се отсрочи. Изглежда обаче, че чакането към този момент дефинитивно ще завърши и някогашният №3 в света ще се завърне през идната седмица. Това ще се случи на конкуренцията от сериите " Чаланджър " в Марбея (28 март - 3 април), където в игра ще забележим и Стан Вавринка, чийто минал сезон също не бе потребен, защото швейцарецът изигра едвам 6 срещи.

" Здравейте на всички! Искам да ви уведомя, че през идната седмица ще взема присъединяване на шампионата в Марбея, Испания. Искам да стартира да натрупвам игрова процедура след всичките тези месеци неявяване от корта и имам вяра, че тази конкуренция е верният метод да го направя.

Преминах през в действителност сложен интервал и това, от което се нуждая, е да се завърна в Тура. Дълго време тръпнех в очакване още веднъж да стъпя на тенис корта и да се състезавам, само че както знаете, имах голям брой инциденти. Наясно съм, че процесът на завръщане към най-високото ми равнище ще бъде муден, само че съм подготвен да работя интензивно.

Искам да благодаря на шефа на шампионата за поканата му, а също и на всички вас за поддръжката! ", гласи известието на австриеца.
Вижте тази обява в Instagram.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР