Изминалата година бе пълна с нови емоции за Парис Хилтън

...
Изминалата година бе пълна с нови емоции за Парис Хилтън
Коментари Харесай

Защо цял месец Парис Хилтън не е сменяла памперсите на сина си

Изминалата година бе цялостна с нови страсти за Парис Хилтън и брачният партньор ѝ Картър Реум. През януари двамата оповестиха, че са станали родители за първи път, употребявайки сурогатна майка.
 Защо Илон Мъск атакува Парис Хилтън поради рекламите в X
Защо Илон Мъск атакува и Парис Хилтън

Мъск продължава да е правилен на себе си

А напълно неотдавна стана ясно, че фамилията им се е разширило с още един дребен член. От втория сезон на риалити сериала за живота на Парис Хилтън - Paris in Love, разбираме някои забавни детайлности към нея и по какъв начин се оправя с майчинските отговорности.

В трети епизод Хилтън беседва със сестра си Ники и излиза наяве, че към момента не е сменяла памперсите на сина си Финикс през първия месец от живота му.

В епизода се вижда по какъв начин Парис прави първи опит за промяна на памперс, който е много несполучлив. Но с насоките от сестра си и детегледачката съумява освен да разбере коя е част на памперса е начело, само че и да го постави сполучливо.
 Използваните памперси и могат ли да бъдат рециклирани по-бързо
Големият пробив в преработването на памперси

Ето какво демонстрира ново изследване

Самата Парис Хилтън признава, че толкоз време не се е осмелявала да смени памперса на сина си, тъй като се е страхувала, написа People. Но за него е подготвена на всичко. Все още не знаем дали подхожда със същия боязън и към новородената си щерка Лондон.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР