Изминаха всички четвъртфинални срещи от League of Legends Worlds и

...
Изминаха всички четвъртфинални срещи от League of Legends Worlds и
Коментари Харесай

Само 4 отбора успяха да си запазят места за полуфиналите на Worlds

Изминаха всички четвъртфинални срещи от League of Legends Worlds и напълно скоро ще настане време за новите мачове, започващи на 30 октомври, в среднощ. Най-добрите сформира в света ще се опитат да стигнат до огромния край в два Best of 5 дуела, които ще се проведат на едно от огромните спортни уреди в Съединени американски щати - залата на НБА клуба Атланта Хоукс " Стейт Фарм Арена ". Попадналите в четворката отбори са: JDG, T1, DRX, Gen.G, като най-слабите ще се приберат със $178 000, до момента в който за огромния спечелилия е оставен награден фонд от малко под 500 000 $.

Първата борба, която ще се случи на 30 октомври, тъкмо в 00:00 часа, ще срещне лице в лице JDG - T1. Единственият оживял китайски отбор излиза на терена със самочувстието след успеха с 3:0 над европейския Rogue, до момента в който Faker и компания също ще търсят успеха непременно, имайки поради лекотата, с която отмъстиха на съперника си от четвъртфинала - RNG за загубата на тазгодишния MSI след безапелационно 3:0.

Отново на същата дата, само че в 23:00 часа, ни чака едно зрелищно корейско дерби. Съставите на Gen.G и DRX ще се борят със зъби и нокти за останалото място на финалите, откакто и двата отбора имаха недотам елементарен път към полуфинала. За тях, мачовете против надлежно DWG.KIA и EDG се оказаха много сложни, само че въпреки всичко те съумяха да надделеят с по 3:2.

Снимка: Riot Games
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР