Изминаха цели четири месеци откакто Disney разпространиха първия трейлър на

...
Изминаха цели четири месеци откакто Disney разпространиха първия трейлър на
Коментари Харесай

Дуейн Джонсън и Емили Блънт търсят лечебно дърво

Изминаха цели четири месеци откогато Disney разпространиха първия филмов откъс на " Круиз в джунглата " . И тъй като премиерата наближава пуснаха още един.

Дуейн Джонсън става капитан на транспортен съд

Първият филмов откъс на " Круиз в джунглата " е към този момент тук

Вече знаехме каквото ни е належащо за кино лентата, тъй че от новия филмов откъс не разбираме кой знае какво ново, само че пък постоянно е наслаждение да забележим Дуейн Джонсън и Емили Блънт дружно.

В " Круиз в джунглата " ще има доста, но в действителност доста завършения. Лекарят и авантюрист по душа Лили (Емили Блънт) е уверена, че легендата за дърво, което лекува всевъзможни заболявания съществува. Тя даже счита, че разполага с ключа, който да ѝ обезпечи достъп до него. Трябва единствено да го открие.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jungle Cruise (@disneysjunglecruise) на Окт 11, 2019 в 7:54 PDT

За задачата се обръща за помощ към Франк (Дуейн Джонсън), който познава Амазонската джунгла като дланта си. Той също е чувал легендата и е търсил дървото, само че е уверен, че не може да бъде открито.

Е, може, само че силата му може да бъде унищожителна, в случай че попадне в неверните ръце. Видяното несъмнено ни подхожда и няма по какъв начин да не видим химията сред Скалата и Блънт, която считаме, че ще придаде на кино лентата още по-голям сексапил.

Премиерата на " Круиз в джунглата " е на 24 юли
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР