Изминаха само няколко месеца, откакто Даунинг Стрийт въведе забрана срещу

...
Изминаха само няколко месеца, откакто Даунинг Стрийт въведе забрана срещу
Коментари Харесай

„Аз съм кучешки бихейвиорист – пет породи са най-непредсказуеми по отношение на агресията“

Изминаха единствено няколко месеца, откогато Даунинг Стрийт вкара възбрана против XL Bullies, на фона на кошмарния скок от 21% в нападенията на кучета. И до момента в който това американско куче сигурно е в челните редици на дебата, не е ясно кои други породи са непредсказуеми, когато става въпрос за принуждение.

Жанет Мълдун, експерт по кучешко държание в Family Dog Club, споделя, че има доста други кученца, които също могат да работят нападателно, когато потребностите им не са задоволени, само че твърди, че това е доста комплицирана картина. Тя сподели пред The ​​Mirror: „ Не имам вяра, че има нападателна порода кучета като такава.

„ Вярвам, че има някои породи, които, в случай че потребностите им не бъдат задоволени, могат да проявят нападателни трендове посредством отчаяние. По-голямата част от експанзията при кучетата произтича от неналичието на схващане на държанието и езика на тялото. "

Жанет твърди, че „ работните породи “ – в началото отглеждани за осъществяване на разнообразни задания – може да са тези, които би трябвало да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР