Изминаха почти три години, откакто разбрахме, че се подготвя нова

...
Изминаха почти три години, откакто разбрахме, че се подготвя нова
Коментари Харесай

Какво се случва с Шотландски боец с Хенри Кавил

Изминаха съвсем три години, откогато разбрахме, че се приготвя нова версия на " Шотландски войник ". И се развълнувахме, тъй като бе оповестено, че Хенри Кавил ще влезе в основната роля, а ще режисира.
 Хенри Кавил,
Хенри Кавил ще бъде вечен войник

Шотландският войник се завръща

За толкоз време обаче не чухме съвсем нищо към него, само че в този момент има оживление. От Deadline знаем, че бюджетът се чака да бъде над 100 милиона $, а стартът на фотосите се чака да бъде даден още тази година. А по кината се надяваме да го забележим през 2026 година

И явно нещата в действителност са съществени и ще се случат, тъй като пред Collider Хенри Кавил е декларирал, че напълно скоро стартира подготовката си за ролята. Актьорът подсказва, че подготвителният развой ще бъде много дълъг и няма самообладание да се захване съществено с него.

Но за момента Кавил отхвърля да даде повече детайлности, тъй като желае да резервира колкото се може повече изненади за феновете. Тази нова версия на " Шотландски войник " ще бъде основана на оригиналния филм от 1986 година, в който Кристофър Ламбърт, Шон Конъри и Кланси Броун влязхоха в функциите на трима безсмъртни, които епохи наред се преследват в търсене на повече мощ.
 The Witcher без Хенри Кавил - краят на трети сезон и какво да чакаме от четвърти с Лиъм Хемсуърт
Краят на Хенри Кавил като The Witcher

Какво бихме могли да чакаме от четвърти сезон

Успехът на истинския филм бе толкоз огромен, че се стигна до още четири продължения и три сериала, измежду които може би най-популярен е този с Ейдриън Пол в основната роля.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР