Изминаха почти два месеца откакто Джъстин Бийбър разкри, че страда

...
Изминаха почти два месеца откакто Джъстин Бийбър разкри, че страда
Коментари Харесай

Джъстин Бийбър след заболяването

Изминаха съвсем два месеца откогато Джъстин Бийбър разкри, че страда от заболяване, довело до частична парализа на лицето му. Тогава стана и ясно за какво взе решението да анулира концерти от международното си турне. Разбираемо е и за какво почитателите бяха разочаровани, само че и търпеливи към артиста, а в този момент пък той на собствен ред прави жест към тях.
 Джъстин Бийбър, синдром на Рамзи Хънт и възобновява ли артистът международното си турне Justice
Завръщането на Джъстин Бийбър

Кога ще го забележим още веднъж на сцена

Джъстин е възобновил международното си турне Justice и е извършил един от първите си концерти в Италия, по време на фестивала Lucca Summer Festival.

След завръщането си на сцена той качва разчувствуван пост в Instagram профила си. Явно артистът е нямал самообладание почивката му от музиката да завърши, както проличава от написаното от него в описанието: " Обичам ви, хора и ми липсвахте. "

Тези думи са съпроводени от няколко фотоси на Джъстин по време на осъществяванията. От тях се вижда, че за благополучие е възстановил положителната си форма и е все по този начин деятелен.

Това потвърждава и видеото от концерта, което е качила брачната половинка му Хейли в стори в Instagram. " Едно нещо, което знам сигурно е, че този мъж няма да се откаже ", написа тя.

Добрата вест за подновяването на турнето идва съвсем два месеца след отлагането му поради поставената на Джъстин диагноза синдром на Рамзи Хънт. Това положение поражда, когато вирус засегне нерв в главата и при артиста е предизвикало цялостна парализа на половината от лицето му.
 Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър, синдром на Рамзи Хънт, възобновяване на артиста и анулацията на още концерти
Как продължава битката със болестта на Джъстин Бийбър

Певецът анулира още концерти

Явно Джъстин към този момент се е възстановил, посредством и на отдадените грижи на Хейли, и в този момент към този момент умерено още веднъж може да продължи турнето си. Следващите осъществявания ще са в Дания, Швеция, Норвегия и Финландия, написа Seventeen.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР