Измина повече от седмица, откакто Александър Зверев беше дисквалифициран от

...
Измина повече от седмица, откакто Александър Зверев беше дисквалифициран от
Коментари Харесай

Серина Уилямс: Ако бях на мястото на Зверев, то щяха да ме вкарат в затвора

Измина повече от седмица, откогато Александър Зверев беше дисквалифициран от конкуренцията в Акапулко, защото насочи куп обиди към основния арбитър и нанесе поредност от удари с ракетата си по неговия стол, до момента в който не спираше да го гледа заплашително. Самият съдия напусна корта съвсем бегом, а обстановката ескалира дотам, тъй като германецът не беше склонен с едно от отсъжданията в срещата си от шампионата на двойки, което беше с основна тежест за последвалата загуба на Саша и колегата му Марсело Мело.

Серина Уилямс пък беше помолена да разяснява въпросната обстановка, а 23-кратната шампионка от Шлема не се поколеба да изрази оптимално откровеното си мнение по въпроса:

" Ако бях постъпила по същия метод, то евентуално щях да бъде вкарана в пандиза. Категорично в тениса съществуват двойни стандарти, а аз самата съм била в интервал на пробация поради държанието си на корта. Понякога виждаш разнообразни обстановки в Тура, които те карат да се замислиш дали избраните организации биха постъпили с теб по същия метод, в случай че си в сходно състояние " - приключи Уилямс.

Yup!!! ‘I would probably be in jail`: Serena sees double-standard in Zverev case

— Tony Azzopardi (@tonyrightathome)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР