Измина почти година, откакто първият сезон на Ергенът бе излъчен

...
Измина почти година, откакто първият сезон на Ергенът бе излъчен
Коментари Харесай

Александра от Eргенът: За 100 бона щях да остана

Измина съвсем година, откогато първият сезон на " Ергенът " бе излъчен по БТВ, a идващия месец ще се излъчва втори сезон. Въпреки това, участничките от първия сезон към момента не стопират да дават изяви по разнообразни медии и обществени мрежи по отношение на свадите, които бяха излъчени в сезон 1, видя Plovdiv24.bg

Александра Гърдева, психоложката, която бе брутално нападната в ефир от огромна част от другите участнички, бе посетител в подкаст " Comedy Club ", който се излъчи в канала им в YouTube. Александра показа, че останалите девойки просто й завиждали, тъй като знаели, че тя ще завоюва.

" Те знаеха, че аз ще печеля. Това е истината, няма потребност да бъдем скромни, когато един човек е сигурен. Аз напуснах, тъй като знаех, че ще печеля. "

Когато водещата я попита " А в случай че имаше парична премия плюс бонус - ергена - щеше ли да останеш? ", Александра отговори, " Ами няма да ви неистина, за 100 бона щях, несъмнено. Само да ви кажа, че и без 100 бона, в случай че той ме беше защитил, щях да остана. "

" Монтаж има и това всички го знаем. Те са показали цялата истина по по-обран метод, тъй като в случай че продуцентите бях пуснали всичко, това нямаше да бие на любовно предаване. Благодаря на монтажистите, и те би трябвало да им благодарят, тъй като те толкоз са ги обрали. Знаеш ли какъв брой мощ би трябвало и какъв брой убеденост, с цел да застанеш зад грешките си? За страдание тези девойки още не са достигнали до там ", добави Александра.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР